Párkapcsolatai

Brian Whittaker

Címkék: párkapcsolat
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/zara-larsson-wtih-her-boyfriend-brian-h-whittaker-at-backstage-on-wireless-festival-in-london-07-07-2017_1.jpg

2017. júniusától alkotnak egy párt, habár hivatalosan még nem hirdették ki párkapcsolatukat. Az énekesnő egy 17 éves modell mellett találta meg a boldogságot, - ami érthető is, hiszen a srác szívdöglesztő, és úgy tűnik, hogy a két év korkülönbség egyáltalán nem zavaró számukra. Mindketten ismerik a hírnevet, így reméljük, hogy ez sem szab gátat kapcsolatuknak, s Twitterjeiken is közölték már néhányszor, ha valami történt a másikkal.

 

 

Közös képet egyre inkább osztanak meg egymással, vagy éppen egymásról Instagramjukon illetve Twitterükön. Hivatalosan ugyebár randiznak, de mindenki látja, hogy milyen boldogok együtt, így bátran kijelentem: Egy párt alkotnak! :)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);