Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Párkapcsolatai

Brian Whittaker

Címkék: párkapcsolat
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/zara-larsson-wtih-her-boyfriend-brian-h-whittaker-at-backstage-on-wireless-festival-in-london-07-07-2017_1.jpg

2017. júniusától alkotnak egy párt, habár hivatalosan még nem hirdették ki párkapcsolatukat. Az énekesnő egy 17 éves modell mellett találta meg a boldogságot, - ami érthető is, hiszen a srác szívdöglesztő, és úgy tűnik, hogy a két év korkülönbség egyáltalán nem zavaró számukra. Mindketten ismerik a hírnevet, így reméljük, hogy ez sem szab gátat kapcsolatuknak, s Twitterjeiken is közölték már néhányszor, ha valami történt a másikkal.

Ludwig Kronstrand

Címkék: párkapcsolat
http://stoppapressarna.se/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/artikelalbum/zara_6_1.jpg

Az énekesnő fiatal éveiben volt együtt Ludwig Kronstrand-al, akivel a srác általi megcsalás miatt ért véget a kapcsolata. Az intereneten nagyon sok közös képüket találhatjuk meg, emellett az énekesnő korábbi blogbejegyzéseiben is említette, látszólag nagyon boldogok voltak, és mindkettejüket megviselte a szakítás, hiszen nem is volt nagyon sokáig párja az énekesnőnek. Tudomásunk szerint négy évig voltak együtt, Ludwig állítása szerint nyitott kapcsolatban. A fiú az énekesnőt kétszer, csalta meg annak tudta nélkül, ám igazán akkor került bajba a kapcsolat, amikor egy Fiona nevű lányba lett szerelmes aki egy DJ duó egyik tagja volt.

Utoljára akkor sírtam így, amikor a barátommal szakítottam. Nem viccelek.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |