Hírek

The Recording Academy interjú

2017.09.01. 09:14, momo
Címkék: interjú
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/6o7a6228.jpg

Jacklyn Krol néhány nappal ezelőtt írt egy cikket a The Recording Academy honlapjára, ahol egy gyors csevegés keretében meg is interjúvolták az énekesnőt. Az egyik legnagyobb amerikai közkedveltség az albumról, az nem más, mint a 'Symphony' amelyet a Clean Bandittal közreműködve énekelt el az énekesnő, és ami akkor kelt életre, amikor a GRAMMY díjat kapó csapat meghallotta a 'Lush Life' című dalt. ,,Egyszerűen csak felvettük. Jól hangzott. Megcsináltuk a videót, és már kész is volt, nagyon egyszerű és megerőltetésmentes," - mondja Zara. ,,Szóval remélem még fogom magam a stúdióban találni, hogy még több közös dalt írhassunk."

 

Egy még friss single, a 'Don't Let Me Be Yours', szintén közös munkából adódott, ebben az esetben Larsson, Johhny McDaid, Steve Mac, és a szintén GRAMMY díjas Ed Sheeran között.

"[Johnny] valójában csak ennyit mondott: "Hát, holnap amikor felvesszük a dalt, lehet, hogy Ed majd benéz," mondja Larsson. "Éppen csak zenéltünk, és úgy voltam vele, hogy tökmindegy, úgysem fog jönni, hiszen miért tenné? És aztán eljött! Időben ráadásul, és iszonyatosan rendes srác."

Hiszitek vagy sem, a 'Don't Let Me Be Yours' nem volt az album összetevője, de az énekesnő küzdött érte, hiszen érezte a közte és Sheeran közötti energiát, és, hogy a stúdió nagyon természetesnek hatott.

"Így kellene magadat érezni, amikor valaki mással dolgozol, tudod? Dolgoznotok kell egymással, és csak egyszerűen kell jönnie: pontosan ez az, ami történt."

Ha már Sheeranről van szó, Larsson még a 'Shape Of You' című dalát is belekomponálta élő koncertjeibe.

"Még mindig a kezdeteknél tartok, és a legismertebb dalom még mindig a 'Never Forget You' Amerikában, szóval szeretném ezt a dalt úgy megtartani, mint azt, amit a közönség végigénekel.

Larsson Beyoncét is megemlíti a széleskörű listában, amiben az a széles kör szerepel, akiktől tanulni lehet, de még mindig tudja, hogy a zenéje az teljes mértékben pop. Ami a legfontosabb, nagyon nyitott, és a hangját természetes módon hagyja fejlődni.

"Igazából, nem is igazán tudom, hogy mit akarok, nincs elképzelésem arról, hogy hogyan akarom hallani a hangomat," mondja Larsson. "Iszonyat nyitott vagyok mindenre."

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);