Hírek

The Recording Academy interjú

2017.09.01. 09:14, momo
Címkék: interjú
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/6o7a6228.jpg

Jacklyn Krol néhány nappal ezelőtt írt egy cikket a The Recording Academy honlapjára, ahol egy gyors csevegés keretében meg is interjúvolták az énekesnőt. Az egyik legnagyobb amerikai közkedveltség az albumról, az nem más, mint a 'Symphony' amelyet a Clean Bandittal közreműködve énekelt el az énekesnő, és ami akkor kelt életre, amikor a GRAMMY díjat kapó csapat meghallotta a 'Lush Life' című dalt. ,,Egyszerűen csak felvettük. Jól hangzott. Megcsináltuk a videót, és már kész is volt, nagyon egyszerű és megerőltetésmentes," - mondja Zara. ,,Szóval remélem még fogom magam a stúdióban találni, hogy még több közös dalt írhassunk."

 

Egy még friss single, a 'Don't Let Me Be Yours', szintén közös munkából adódott, ebben az esetben Larsson, Johhny McDaid, Steve Mac, és a szintén GRAMMY díjas Ed Sheeran között.

"[Johnny] valójában csak ennyit mondott: "Hát, holnap amikor felvesszük a dalt, lehet, hogy Ed majd benéz," mondja Larsson. "Éppen csak zenéltünk, és úgy voltam vele, hogy tökmindegy, úgysem fog jönni, hiszen miért tenné? És aztán eljött! Időben ráadásul, és iszonyatosan rendes srác."

Hiszitek vagy sem, a 'Don't Let Me Be Yours' nem volt az album összetevője, de az énekesnő küzdött érte, hiszen érezte a közte és Sheeran közötti energiát, és, hogy a stúdió nagyon természetesnek hatott.

"Így kellene magadat érezni, amikor valaki mással dolgozol, tudod? Dolgoznotok kell egymással, és csak egyszerűen kell jönnie: pontosan ez az, ami történt."

Ha már Sheeranről van szó, Larsson még a 'Shape Of You' című dalát is belekomponálta élő koncertjeibe.

"Még mindig a kezdeteknél tartok, és a legismertebb dalom még mindig a 'Never Forget You' Amerikában, szóval szeretném ezt a dalt úgy megtartani, mint azt, amit a közönség végigénekel.

Larsson Beyoncét is megemlíti a széleskörű listában, amiben az a széles kör szerepel, akiktől tanulni lehet, de még mindig tudja, hogy a zenéje az teljes mértékben pop. Ami a legfontosabb, nagyon nyitott, és a hangját természetes módon hagyja fejlődni.

"Igazából, nem is igazán tudom, hogy mit akarok, nincs elképzelésem arról, hogy hogyan akarom hallani a hangomat," mondja Larsson. "Iszonyat nyitott vagyok mindenre."

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 

 
Címkék / Tags

oldal koncert jelölés díj so good 
interjú cikk galéria  szavazás 
párkapcsolat videó  lush life live chat
vevo 
instagram symphony  fellépés 
fesztivál fotózás 

 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. Design

 

 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók - Visitors
Flag Counter