Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Cosmopolitan & Seventeen

2016.08.31. 22:14, momo
Címkék: single interjú 2016
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/002~0.jpg

Zara két interjút is adott alig egy nappal a VMA után. Mindkét interjú ugyanazon a helyen készült, szinte egyidőben. Ahogy láthatjátok, az énekesnő hajszíne megváltozott, immáron szürkés-kékes árnyalatban hullik a vállára, (ugyanis a hossza is változott!) s az egyik videóban el is árulta, hogy ez a hajszín a VMA-re készült és rengeteg termék van rajta, hogy most így nézzen ki.

 

Zara a videóban elmondta, hogy imádta a VMA-t, és egyáltalán nem csalódott, hogy nem lett idén győztes. Eszméletlen volt számára, hogy a vörös szőnyegen mehet végig, és a kedvenc része emellett a sok-sok fellépés volt. (különösképp persze Beyoncé, akinek a vörös szőnyeges ruháját is imádta). Néhány emberrel találkozhatott, de szeretett volna többek között köszönni Kanye West-nek is, aki alig néhány lépésre állt tőle. A mostani projektje pedig nem más, minthogy pénteken kiadja a legújabb dalt, ami az album előfutára lesz, és hamarosan a rajongók megkaphatják az albumot is, aminek egyelőre még nem találtak pontos időpontot. Nagy álmai közé tartozik, hogy világturnéra menjen, ezen belül is olyanra, amelyeknek helyszíneit stadionok adják. (Szintén Beyoncé példára) emellett a rajongók nagy örömére évente szeretne kiadni újabb albumot.

A második videóban is szinte ugyanezeket a témákat érintették. Elmondta, hogy mennyire tetszett neki a VMA, hogy rengeteg hírességgel találkozhatott, emellett elárulta, hogy a legújabb albumon néhány szám általa, és sok-sok tehetséges dalszerző által készült, amire nagyon büszke, és alig várja, hogy meghallgassuk a rengeteg új számot, amit még egyelőre nem ismer a nagyközönség.

Még nincs hozzászólás.