Hírek

Cosmopolitan & Seventeen

2016.08.31. 22:14, momo
Címkék: single interjú 2016
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/002~0.jpg

Zara két interjút is adott alig egy nappal a VMA után. Mindkét interjú ugyanazon a helyen készült, szinte egyidőben. Ahogy láthatjátok, az énekesnő hajszíne megváltozott, immáron szürkés-kékes árnyalatban hullik a vállára, (ugyanis a hossza is változott!) s az egyik videóban el is árulta, hogy ez a hajszín a VMA-re készült és rengeteg termék van rajta, hogy most így nézzen ki.

 

Zara a videóban elmondta, hogy imádta a VMA-t, és egyáltalán nem csalódott, hogy nem lett idén győztes. Eszméletlen volt számára, hogy a vörös szőnyegen mehet végig, és a kedvenc része emellett a sok-sok fellépés volt. (különösképp persze Beyoncé, akinek a vörös szőnyeges ruháját is imádta). Néhány emberrel találkozhatott, de szeretett volna többek között köszönni Kanye West-nek is, aki alig néhány lépésre állt tőle. A mostani projektje pedig nem más, minthogy pénteken kiadja a legújabb dalt, ami az album előfutára lesz, és hamarosan a rajongók megkaphatják az albumot is, aminek egyelőre még nem találtak pontos időpontot. Nagy álmai közé tartozik, hogy világturnéra menjen, ezen belül is olyanra, amelyeknek helyszíneit stadionok adják. (Szintén Beyoncé példára) emellett a rajongók nagy örömére évente szeretne kiadni újabb albumot.

A második videóban is szinte ugyanezeket a témákat érintették. Elmondta, hogy mennyire tetszett neki a VMA, hogy rengeteg hírességgel találkozhatott, emellett elárulta, hogy a legújabb albumon néhány szám általa, és sok-sok tehetséges dalszerző által készült, amire nagyon büszke, és alig várja, hogy meghallgassuk a rengeteg új számot, amit még egyelőre nem ismer a nagyközönség.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);