Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Facebook Live

2016.06.12. 12:38, momo
Címkék: facebook zara
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Miután Zara az UEFA koncertjén túl esett, Londonba utazott, és tegnap reggel a Facebookján élő adásban tekinthettétek meg őt, amint éppen eszik és a rajongók kérdéseire válaszol :D

Legtöbben azt kérdezték, hogy hogy érezte magát a megnyitó ceremónia alkalmával, és Zara úgy válaszolt, hogy nagyon izgalmas volt, még idegesnek sem mondhatta magát, hiszen még azt sem fogta fel, hogy egyáltalán ennyi ember van körülötte! Az érzés szinte megütötte, és a francia nemzeti dal hallatán csak annyi jutott eszébe, hogy "WOW"! Emellett pedig nagyon örült annak, hogy megismerhette David Guettát, akit egynek nevezett meg a világ legjobb DJ-i közül.

Voltak pillanatok, amikor nem tudta mit mondjon, hiszen élő adásban evés közben igazán nehéz, emellett pedig legtöbbször a barátaival töltött fel videókat.

A következő kérdés Japánnal kapcsolatos volt, hogy hogyan érezte magát Tokióban. Elmesélte, hogy nagyon imádta Japánt a tisztaságáért, azt mondta legszívesebben megnyalta volna a betont, annyira tiszta volt minden, annak ellenére, hogy ennyi ember él ott, és mindenki nagyon kedves volt.

Természetesen az a kérdés is feljött, hogy milyen érzés visszavonni egy koncertet. Zara nagyon rosszul érezte magát amiatt a kettő miatt amit eddig visszavont, az egyiket Finnországban, a másikat pedig Stockholmban. Azt is elmondta, hogy ez persze sosem amiatt van, mert nincsen kedve hozzá, hanem mindig valamilyen nagy ok van mögötte.

Még nincs hozzászólás.