Hírek

Facebook Live

2016.06.12. 12:38, momo
Címkék: facebook zara
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Miután Zara az UEFA koncertjén túl esett, Londonba utazott, és tegnap reggel a Facebookján élő adásban tekinthettétek meg őt, amint éppen eszik és a rajongók kérdéseire válaszol :D

Legtöbben azt kérdezték, hogy hogy érezte magát a megnyitó ceremónia alkalmával, és Zara úgy válaszolt, hogy nagyon izgalmas volt, még idegesnek sem mondhatta magát, hiszen még azt sem fogta fel, hogy egyáltalán ennyi ember van körülötte! Az érzés szinte megütötte, és a francia nemzeti dal hallatán csak annyi jutott eszébe, hogy "WOW"! Emellett pedig nagyon örült annak, hogy megismerhette David Guettát, akit egynek nevezett meg a világ legjobb DJ-i közül.

Voltak pillanatok, amikor nem tudta mit mondjon, hiszen élő adásban evés közben igazán nehéz, emellett pedig legtöbbször a barátaival töltött fel videókat.

A következő kérdés Japánnal kapcsolatos volt, hogy hogyan érezte magát Tokióban. Elmesélte, hogy nagyon imádta Japánt a tisztaságáért, azt mondta legszívesebben megnyalta volna a betont, annyira tiszta volt minden, annak ellenére, hogy ennyi ember él ott, és mindenki nagyon kedves volt.

Természetesen az a kérdés is feljött, hogy milyen érzés visszavonni egy koncertet. Zara nagyon rosszul érezte magát amiatt a kettő miatt amit eddig visszavont, az egyiket Finnországban, a másikat pedig Stockholmban. Azt is elmondta, hogy ez persze sosem amiatt van, mert nincsen kedve hozzá, hanem mindig valamilyen nagy ok van mögötte.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);