Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

VEVO Lift

2016.06.07. 08:52, momo
Címkék: zara
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

A VEVO Lift által megjelent egy kisvideó Zaráról a YouTube-on, amiben néhány másodperc erejéig szól a rajongókhoz, azaz végülis röviden bemutatkozik. Itt is van a videó:

 

A videóbban annyit mond el, hogy ő az egyik immáron a VEVO Lift művészek közül, van néhány remek videója, újabb és újabb megnyilatkozásai, és alig várja, hogy megtekintsük azokat.

Nos, ezt mi is alig várjuk! Reméljük, hogy hamarosan újabb és újabb videók kerülnek majd fel Zaráról, és hogy most is dolgozik újabb dalokon, illetve felvételeken. Valószínűleg (mivel ez a videó megjelent) A VEVO és Zara készülnek valamivel, remélhetőleg egy Live előadással! A videóban emellett pedig hallhattátok a beszédhangját, ehhez hoztam még két videót. A bal oldalin angolul, a jobb oldalin pedig anyanyelvén, azaz svédül hallhatjátok beszélni. :)

 

Update: Létrejött az Official menüpont, ahol megtekinthetitek Zara hivatalos honlapjait, és azokat is, amelyeket ő maga szerkeszt, többek között a hivatalos Twitter, Facebook vagy YouTube oldalát/csatornáját!

Még nincs hozzászólás.