Hírek

VEVO Lift

2016.06.07. 08:52, momo
Címkék: zara
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

A VEVO Lift által megjelent egy kisvideó Zaráról a YouTube-on, amiben néhány másodperc erejéig szól a rajongókhoz, azaz végülis röviden bemutatkozik. Itt is van a videó:

 

A videóbban annyit mond el, hogy ő az egyik immáron a VEVO Lift művészek közül, van néhány remek videója, újabb és újabb megnyilatkozásai, és alig várja, hogy megtekintsük azokat.

Nos, ezt mi is alig várjuk! Reméljük, hogy hamarosan újabb és újabb videók kerülnek majd fel Zaráról, és hogy most is dolgozik újabb dalokon, illetve felvételeken. Valószínűleg (mivel ez a videó megjelent) A VEVO és Zara készülnek valamivel, remélhetőleg egy Live előadással! A videóban emellett pedig hallhattátok a beszédhangját, ehhez hoztam még két videót. A bal oldalin angolul, a jobb oldalin pedig anyanyelvén, azaz svédül hallhatjátok beszélni. :)

 

Update: Létrejött az Official menüpont, ahol megtekinthetitek Zara hivatalos honlapjait, és azokat is, amelyeket ő maga szerkeszt, többek között a hivatalos Twitter, Facebook vagy YouTube oldalát/csatornáját!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);