VMA interjú a fiatal énekesnővel!

 

Mit jelente számodra, ha megnyerhetnéd az MTV Legújabb, feltörekvő zenész címét?

Személy szerint úgy gondolom, ez a legkirályabb díj, hiszen ezt csak egyszer tudod elnyerni. Rengeteget jelentene számomra, mert 2016 egy nagyon jó év volt számomra, sok hihetetlen dolgon mehettem keresztül, és ez egy nagyon jó módja lenne annak, hogy folytathassam. Alapvetően tehát nagyon boldog vagyok, és alig várom, hogy találkozhassak azzal a sok hírességgel. Ezt várom a legjobban! *nevet*. Tehát, nagyon sokat jelentene számomra.

Milyen érzés jelöltnek lenni? DNCE, és a többiek mellett?

Igazából ez őrület, hisz mindannyian olyan zenészek, akiket én is hallgatok, és hallgattam is egész évben. A számaik megvannak a lejátszási listámon is. Hihetetlen ezért is, hogy ennek a része lehetek. 

Mit érzel olyankor, amikor egy szomorú dalt énekelsz, aminek köze van a személyes tapasztalataidhoz?

Nos, annak ellenére, hogy írok ilyen dalokat, nem igazán élem át/éltem át ezeket az élményeket. Valójában egy dal van, ami rólam szól, és ez a dal nagyon erőteljes. Annál inkább, amikor a közönség is énekli, és szinte együtt érezzük a dal tartalmát, és ezt imádom, nagyon csodálatos része a zenének.

Is your Life Lush? (azaz Lush Life az életed?)

Úgy gondolom igen, az egész életem most egy Lush Life. Úgy értem nagyon jól érzem magam, rengeteget szórakozom. (Mit jelent a Lush(buja,friss) számodra? - riporter) Úgy tudom, hogy ez egy brit szó. Igazából annyit tesz, hogy a háttérben nagyon sokat dolgozom, de élvezem az egészet.

Melyik a kedvenc emoji-d?

Az, amelyiken két rózsaszín szív van. Barátságos, családias, kedves. 

Gondoltad volna, hogy valaha is jelölnek majd a VMA-ra?

Igen, nagyon is. Mármint, miért ne lehetnék, ha egyszer eddigi életemben ezért dolgoztam? Minden csak idő kérdése. A top1 dal a Billboard charton, egy Grammy-díj, igazából nem rohanok, minden az időtől függ. Mindent akarok!

Szóval mondanád azt, hogy most épp az álmaidat éled?

Igen, mindenképp ezt mondanám! Ez az egész végig jelen volt az életemben, teljesen természetes volt. Mindigis nagyon szerettem a figyelem középpontjában lenni, akár csak ha az iskolai osztályról volt szó, vagy a koncertől, nagyon nyugodt voltam mindig. Amikor csak tudtam, előadtam, és ezt csináltam egész életemben. 

Hogyan tudnád leírni az érzést, amikor színpadra lépvén találkozhatsz a közönségeddel, és a reakciójukkal?

Természetesen van valami szép abban, hogy az ember stúdióban van, de jóval különlegesebb, ha az ember a rajongóival találkozhat. Az emberek végig éneklik a dalaidat, akár a szív töréséről van szó, akár szerelmes dalokról, vagy barátságról, mindegy, átérzik a szöveget és a zenét, ez szinte olyan mint az Instagram. Kapod a visszajelzést, ,,Igen, igen igen!" és ahogyan kapom vissza is akarom azonnal adni, hiszen ezek az emberek jönnek, és megnézik a show-mat! 

Milyen tanácsot adnál valakinek, aki még csak az álmai elején tart?

Nagyon eredeti - de azt mondanám, hogy ne add fel, és mindig higgy magadban, és hogy amit gondolsz és teszel az király! 

Milyen érzés az amerikai üzletbe belevágni az Uncover és a többi híres dalod után?

Úgy érzem, hogy végre, végre sikerült, hiszen Amerika mindig is egy volt az álmaim közül. Ha itt sikeres vagy, akkor mindenhol máshol is az vagy. Amikor például Párizsból átjöttem New Yorkba,a határőr azt mondta, hogy ,,Héé, te rajta vagy a lejátszási listámon" Alig várom, hogy végre kiadhassam az albumom, hogy rengeteg dalt adhassak az embereknek. 

Mi inspirálta a 'Never Forget You'-t?

Szerelem. Az én életemből is benne van egy rész. Arról szól, hogy van valaki, aki már nincs veled, de nem tudod elfelejteni. Valamennyire szomorú, de véletlenül sem féltékeny, vagy rossz szájízű. Ez csak annyi, hogy mindig mellettem leszel, még ha fizikailag nem is. 

Mi a legemlékezetesebb emléked mostanság?

Ez a nyár isteni volt! Részt vettem néhány fesztiválon, és hihetetlen volt! 

 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);