Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Nordic Playlist

2016.06.
Hogy mi a Nordic Playlist? Egy olyan zenei lista, amely az északi előadókat próbálja népszerűsíteni. Ennek volt egyik vendége Zara, aki összeállította saját általa hallgatott északi előadóinak zenei listáját.

 

Az interjú:

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY CSATLAKOZOL HOZZÁNK, ZARA. HONNAN JELENTKEZEL ÉPPEN, ÉS HOGY VAGY?

Jól vagyok, kicsit fáradtan és másnaposan, de ez rendben van. Éppen Svédországban vagyok, úton a Bravala fesztivál felé.

SZERETNÉNK A  LUSH LIFE-AL KEZDENI A KÉRDEZÉST, AMI MEGHODÍTOTTA A ZENEI LISTÁKAT ÉS BESZÉLŐKET EGYARÁNT! (ÉS IMÁDJUK A KÉTFÉLE VÁLTOZATOT IS, AMIT LÉTREHOZTATOK!)  TUDNÁL NEKÜNK EGY KICSIT MESÉLNI A SZTORIRÓL A DAL MÖGÖTT, AZ ELKÉSZÍTÉS ÉLMÉNYÉRŐL, ÉS ARRÓL, HOGY HOVÁ JUTTATOTT EL TÉGED EZ A DAL EDDIG?

Köszönöm! Egy író-táborban készült. Szerettünk volna dalokat összegyűjteni illetve létrehozni az új albumhoz. Ezért meghívtunk különféle producereket, dalszerzőket a stúdióinkba, és ekkor született meg a Lush Life. Én is a táborban voltam, de épp egy másik stúdióban. Habár nem én írtam a Lush Life-ot, amikor meghallottam azonnal beleszerettem, és tudtam, hogy ez lesz az én dalom. Ez volt az eddigi legsikeresebb, és alig várom a többi megjelenését is.

EDDIG ÉRTESÜLTÜNK RÓLA, HOGY VOLT MÁR NÉHÁNY EGYÜTTMŰKÖDÉSED MÁS ELŐADÓKKAL, MINT PÉLDÁUL DAVID GUETTÁVAL, AZ UEFA 2016-OS DALÁVAL KAPCSOLATBAN. MIT ÉLVEZEL ABBAN, HOGY KÜLÖNFÉLE ÉNEKESEKKEL/ÉNEKESNŐKKEL MŰKÖDSZ EGYÜTT? KI VOLNA AKI A SZÁMODRA LEGJOBB VOLNA?

Azt szeretném mondani, hogy Beyonce, de tuti túlszárnyalna engem, haha. Kedvelem Nicki Minaj munkáját, nagyon jó rapperként is. Ő az egyik legjobb közülük, és szeretném támogatni a nőket a zenei karriert értve is, hiszen eddig nagyon férfi dominált volt, többek között a hip-hop is.

SZINTÉN ÚGY TUDJUK, HOGY EGY IDEIG MOST AZ ÚJ ALBUMODON DOLGOZTÁL. EL TUDNÁD NEKÜNK MONDANI, HOGY MILYEN EGY ÁTLAGOS NAP A STÚDIÓBAN? ÉS MI A KEDVENC RÉSZED EBBEN A PROCEDÚRÁBAN?

Erről nem tudok sokat mondani. Bemegyek, megírok egy dalt, és sushi-t eszek.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, HOGY LÉTREHOZTÁL EGY NORDIC ÖSSZEÁLLÍTÁST. MIÉRT EZEKET VÁLASZTOTTAD, ÉS VANNAK KIEMELT KEDVENCEID?

Igazából jó muri volt. Be kell vallanom, hogy utána kellett járnom egy kicsit a dolgoknak. Hallgattam zenéket az északi országokból, és most találtam néhány újat is! Ez egy remek mix több műfajokból. Mindegyiket másért szeretem!

AZ ÉSZAKI LEJÁTSZÁSI LISTA (NORDIC PLAYLIST-MOMO) ÁLTAL SZERETNÉNK MEGISMERTETNI BARÁTAINKKAL ÉS KÖVETŐINKKEL, HOGY MI ZAJLIK AZ ÉSZAKI ORSZÁGOKBAN AZ ÁLTAL, HOGY MEGOSZTJUK KEDVENC ÉSZAKI DOLGAINKAT. ÍGY HÁT, MEG TUDNÁL OSZTANI VELÜNK BÁRMILYEN ÉSZAKI INSPIRÁCIÓT? VAN VALAMILYEN ÉSZAKI ELŐADÓ, EGY HELY AMIT MEGLÁTOGATTÁL, EGY KÖNYV, VAGY BÁRMI MÁS EZEN AZ ÚTON, AMI INSPIRÁLT TÉGED?

Nagyon boldog vagyok, hogy Svédországban születhettem és élhettem, de mindigis az amerikai előadókra néztem fel, mint például Whitney Houston vagy Beyoncé.

AZ EGYIK OLYAN DOLOG AMIT MÁR TÖBB INTERJÚD ALKALMÁVAL IS MEGEMLÍTETTÉL AZ AZ, HOGY SOSINCS B TERV. AZAZ A DALSZERZÉS AZ EGYETLEN, AMI SZERINTED A VÉGZETED LEHET. TEHÁT MI AZ AMBÍCIÓD A ZENÉT TEKINTVE? 20 ÉV MÚLVA MIT SZERETNÉL MONDANI, MI AZ, AMIT ELÉRTÉL?

Te jó ég, 20 év! Ez nagyon hosszú idő. 20 éven belül szeretnék összehozni egy minden-jegy-elkelt világturnét, szeretnék néhány multiplatinum albumot, meg néhány Grammy díjat, tudod.

OLVASTUNK EGY REMEK ESSZÉT, AMI A PAPER MAGAZINBAN JELENT MEG, ÉS AMI ARRÓL SZÓLT, HOGY HOGYAN ÁBRÁZOLJÁK A NŐKET A MÉDIÁBAN. NAGYON GYORSAN A FELNÖVŐ LÁNYOK PÉLDAKÉPE LESZEL. TE KIT MONDANÁL A SAJÁT PÉLDAKÉPEDNEK?

Köszönöm szépen! Édesanyám és a gyönyörű és erős barátaim mellett Beyoncét említeném. Ő egyszerűen forradalmi.

ÉS MIT HALLGATSZ ÉPPEN SVÉDORSZÁGBÓL? TUDNÁL AJÁNLANI NEKÜNK RÉGI VAGY ÚJ SVÉF ELŐADÓT, AKIT MINDENKÉPP MEG KELLENE HALLGATNUNK?

Nagyon szeretem a svéd hip-hopot! Igazán kedvelem Sabina Ddumba, Seinabo Sey és Miriam Bryant zenéit, ők rajta is vannak a listámon!

VÉGEZETÜL, MI AZ A DOLOG, AMIT AZ ÉV MÉG TARTOGAT NEKED? MI MIATT VAGY A LEGINKÁBB IZGATOTT?

Az új album miatt!