Hírek

The Routine Magazine

2017.12.21. 13:34, momo
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/DOlrc4MX0AEIFXu.jpg

Az énekesnő nemrég egy fotózáson vett részt - de nem csak egyedül, hanem a szintén svéd származású legjobb barátnőjével, Olivia Gateau-val. 

Már csak azért is jó kedvvel zajlott ez a fotózás, mert a két barátnő hosszú évek óta össze szokott párost alkot: a Zara bokájánál található delfin Oliviával készült: rajta is megtalálható az édes kis állat, ami a barátságukat szimbolizálja. A magazinnak készült képeket a Galériában megtalálhatjátok itt: FOTÓZÁSOK > 2017 > THE ROUTINE MAGAZINEEmellett GIF-eket is hoztam, a Média menüpontba a fotózásról! :)

A magazin azonban nem csak képeket készített az énekesnőről és barátnőjéről, hanem egy interjút is!

 

Az interjú lényegében a szépségideálokról és a nők egyenjogúságáról beszél. A videó alatt, akik értenek angolul vagy svédül, láthatják, hogy Olivia mennyire ugyanazokat a fontos elemeket hangsúlyozza ki, mint hallhattuk Zarától. Sőt, még egy egymást átölelő női párt kirajzoló tetoválása is van a bal karján, amit meg is mutat.

Zara elmondta, hogy szerinte nagyon fontos az, hogy a nők is bekerülhessenek olyan pozíciókba, mint a férfiak: például, hogy legyen végre egy nőnemű miniszterelnök, hiszen így a nők azt érezhetik, csupán a háttérbe valóak, pedig ez egyáltalán nem igaz. Olivia a szépségideálokra fektette a hangsúlyt: elmondta, hogy számára, (ahogyan Zara számára is) fontos az, hogy ne csak egy méret és egy szín legyen a tökéletes, no meg természetesen fontos az is, hogy egy magazin, cég el tudja adni magát vagy a termékét, de csak bizonyos kereteken belül. Nagyon helyes, hogy "divattá" vált a másság, emellett más bőrszínű emberek modellként alkalmazása, hiszen mindannyian csodálatosak vagyunk.

 

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);