Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Idei MTV EMA

2017.11.13. 22:05, momo
https://pbs.twimg.com/media/DOdK3-0WsAA3_ZC.jpg

Elérkezett az idei MTV EMA díjátadója is, és mint tudhattátok, az énekesnőt Best Swedish Act kategóriában jelölték, amit meg is nyert! A rengeteg szavazattal, amit Ti is küldtetek, végre elnyerhette első valódi díját, ami nagyon, de nagyon boldoggá tette őt! A díj mellett más megtiszteltetés is érte: A Cleanbandittal közösen megírt dalukat, a Symphony-t, pontosítva annak egy részét adhatták elő az EMA színpadán.

Az énekesnőről három kategóriában is készült fotósorozat, a Galéria majdnem 40 fotóval lett gazdagabb a tegnap este után, és folyamatosan töltöm fel a szebbnél szebb képeket az énekesnőről. A rózsaszín ruhát külön szerették rajta a fotósok, és az énekesnő elárulta, igen is bátor akart lenni, és felvett egy tornacipőt az elegáns ruhához. Nem is Zara lenne! :D

Az alábbiakban megtekinthetitek a közösen előadott dal részletét.

Természetesen az énekesnőt elkapták egy-egy szóra a vörös szőnyegen, illetve a koncert leadása után is. Az első tekintetében elmondta, hogy nagyon szívesen visszamenne a turné helyszíneire, hiszen csodálatosan érezte magát csapatával. Emellett nagyon furcsa érzés is számára, hiszen ez volt az első önálló turnéja. Interjúja végén az aznapi koncertet egyetlen szóval kellett jellemeznie, Zara pedig a SÜTEMÉNY szót választott, de azt már nem tudta megmagyarázni, hogy miért. :D

 

A következő videóban pedig már a koncert után interjúvolták meg az énekesnőt. Azt mondta, nagyon rövid volt a színpadon töltött ideje, és azt kívánja, bárcsak az ő show-ja lett volna a mai. Természetesen egy Beyoncé póz kellett a végére. :D Az új albummal kapcsolatban megtudhattuk, hogy körülbelül 10% van készen, hiszen egy dalt már megírt, néhány pedig tervben van, hogy felkerül az új albumra az előző munkálatokból.

Még nincs hozzászólás.