Hírek

Dress To Kill Magazine interjú

2017.09.12. 21:56, momo
Címkék: interjú
https://pbs.twimg.com/media/DJi87FmXgAAPO1q.jpg

Marie-Éve Venne egy gyors interjút készített az énekesnővel, amelynek keretében két fotó is készült. Zara Larsson karrierje modern tündérmesébe illik. 10 évesen megnyerte a svéd Got Talentet, köszönhetően az erőteljes "My Heart Will Go On" feldolgozásnak. Az új díján az oldalán, nagyon sok mindennel kellett megküzdeni. Az alapvető probléma az volt, hogy nem álltak rá készen. 4 évet kellett várnia , hogy megírhassa első dalát, majd még ötöt, hogy megjelenhessen első albuma. Mindeközben karrierje felfelé ívelt a csúcsra olyan dalaival, mint az 'Uncover', vagy a 'Lush Life'

Gratulálunk, az albumod végre a boltokban!

Csodálatos érzés! Egy nagyon igen is, nem is projekt volt, ugyanis idő közben volt, ami elterelte a figyelmemet. Ez évekig tartott, de mostmár az emberek hallhatják azt, amit csinálok, és amilyen én vagyok. Az egyetlen dolog az ezzel kapcsolatban az, hogy az album régiesebb, hiszen van olyan dal, amit évekkel ezelőtt írtam meg. Még mindig ott vannak persze, és hihetetlenek, de lehet, hogy újra fogom őket írni, kezdek velük valamit.

Szokott nehéz lenni az életed, és a karriered összeegyeztetése, mint fiatal nő?

Még mindig középiskolás vagyok, és biztos, hogy nem fogok menni egyetemre; de tudom, hogy mit akarok az életemben, és ez jó. Csupán be kell fejeznem a középiskolát, mert az anyukám nagyon csalódott lesz. (kicsit nevet). Nem azért, mert szükségem van az oktatásra, hanem mert én lennék az egyetlen a barátaim közül, akinek nincs meg az érettségije. Azt hiszem, ez a saját magabiztosságomért van, hogy tudom, hogy megcsináltam.

Főleg, hogy tudjuk, hogy az albumodon dolgozol, és annak hirdetésével is, ugyanabban az időben.

Igen, pontosan! Éppen ezért is lesz majd óriási siker, ha befejezem az iskolát!

Egyszer egy interjúban azt mondtad, hogy mostanra már nagyobb lettél volna, vágyaid szerint. Nehéz volt dolgozni a türelmeden, főleg, hogy már ilyen fiatalon tudod, hogy mit akarsz?

Igen, de közben azt is érzme, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem tudsz erőltetni semmit. Szerintem minél fiatalabb voltam, annál stresszesebb volt. Amikor fiatalabb voltam, és tiniként gondoltam magamra, úgy képzeltem, hogy stadionokban fogok játszani. Még mindig ez az egyik álmom, de rendben van, hogy várnom kell rá, és nem siettetni semmit sem. és mindennek ki fogom élvezni a hasznát, ami éppen a jelen pillanatban történik. Nagyon élvezem. Végül is, most élem meg az álmomat. Remélem, hogy egy felfelé ívelő utazás lesz.

Tudom, hogy nagy fanja vagy Ty Dolla $ign-nak, milyen volt, hogy vele dolgozhattál együtt a 'So Good' alatt?

Nagy fan vagyoook! Nagyon szeretem őt, nagyon édes! Eszméletlenül nyugodt, és összességében egy rendes fickó, - és persze nagyon tehetséges! Nagyon zenei. Nem is tudom, hogy az emberek tudják-e, hogy ő valójában tud énekelni! (nevet). Teljes mértékben az egyik kedvenc előadóm. Más klassz emberekkel is dolgoztam együtt, mint a Clean Bandit csapata, természetesen, a 'Symphony' című dal miatt. A dal Észak-Amerikában hódítja meg a ranglistákat, de itt is híressé vált! Minden és mindenki annyira nagy, szóval mindenképp arra kell figyelned, hogy arra fókuszálj, amit el akarsz érni. Ez nehéz, főleg egy olyan embernek, aki nem itt él. Számomra is egyszerű Európára koncentrálni, mivel itt nagyon jól mennek a dolgok. És meg kell kérdeznem magamat, hogy le akarom-e mondani a nagy dolgokat itt, hogy kisebb, de több dologgal foglalkozhassak Európán kívül, - ami jelenleg számomra fontosabb.

Meghallgattam a dalodat, az 'Only You'-t, és nagyon tetszik, hogy hogyan építetted bele a szexualitást. Úgy érzem, hogy a dal végeredménye nagyon valóságos, és hozzáférhető, leginkább a fiatal lányok számára, akik nem szégyellik felvállalni azt,a mit éreznek.

Tutira az egyik kedvenc dalom az albumon. Nem azon dalok egyike, ami az arcodba vágja, hogy mi van, hanem inkább azt a jelentést hordozza, hogy 'Szexuálisan szabad vagyok'. Ez ennyi, nem több. Valóban természetes. Utalok itt most a maszturbációra, amiről a nők nagyon sokáig nem mertek beszélni, és az emberek azt hitték, hogy a nők nem csinálják. Ami, hát, 'hellooooo', tudjátok. (nevet) Ez egy nagyon valódi, és nyers dal. Szintén szeretem a 'Make That Money Girl' című dalt, hiszen nagyon erőfeszítő. Egy üzenetet hordoz, ami arra buzdít, hogy menj ki, és igenis próbáld meg. Sajnos meg kellett változtatnom a szöveget a második verse-ben, az eredeti így szólt: 'We are gonna have a female president", de ez nem sikerült. De ugyanakkor Te magad lehetsz a következő. És valaki lesz is! Csupán idő kérdése.

 

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 

 
Címkék / Tags

oldal koncert jelölés díj so good 
interjú cikk galéria  szavazás 
párkapcsolat videó  lush life live chat
vevo 
instagram symphony  fellépés 
fesztivál fotózás 

 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. Design

 

 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók - Visitors
Flag Counter