Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Summer Sonic 2017

2017.08.21. 14:49, momo
Címkék: koncert
https://i.ytimg.com/vi/DKhwgKZ7J7c/maxresdefault.jpg

Az énekesnő jelenleg Japánban tartózkodik, ahol két koncerten is részt vett, mindkettő a Summer Sonic 2017 jegyében lett megrendezve. Ez a két fellépés lett az idei #zaralarssontour befejező koncertje, amelyet az énekesnő meg is ünnepelt csapatával, egy fergeteges osakai bulin. 

Sajnos HQ videók még nem jelentek meg ezen két fellépésről, de találtam néhány, a rajongók által készített videót, amelyek mutatják, hogy milyen fergetes hangulattal telt el az nyár utolsó két turné-fellépése. Az első zárt térben, Tokióban leadott koncert volt, a második pedig szabadtéri, csodás időjárással megspékelve, Japán egyik csodás városában, Osakában.

 

A koncertsorozat ezen két fellépésére csatlakozott Hanna is, az énekesnő kishúga. A táncosok is töltöttek fel képeket, többek között @cece_nama. Ő volt az, aki megosztotta ezt a két képet:

 

Az énekesnő ugyanazt a fellépőruhát választotta a két Summer Sonic és az In The Mix fesztiválokra, amelyeknek egyik fő kiegészítője az a H&M márkájú magassarkú, amelyet közösen tervezett a márkával.

Még nincs hozzászólás.