Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Autogramm Zara Larssontól!

2017.07.21. 23:22, momo
Címkék: oldal
http://starity.hu/images/articles/800x600/albumpremier-zara-larsson-so-good-03170114.jpg

Hihetetlen dolog történt velem néhány nappal ezelőtt! Most egy kicsit személyes sztori következik, ugyanis Zara, amellett hogy Tweetel néha a rajongóknak, és fellépéseiről különböző fotókat tölt fel, nem igazán történik semmi. Éppem ezért hoztam nektek egy kis apróságot!

Nos, egy hete körülbelül vettem a bátorságot, és írtam a TEN Music Group-nak egy e-mailt, akik az énekesnő svéd lemezkiadójának hívhatják magukat, azzal a szándékkal, hogy autogrammot kérjek. Természetesen bemutattam nekik a honlapot elköteleződésem, és rajongásom jeleképp, és alig egy napon belül már érkezett is a válasz: Autogramm az énekesnőtől, postázva, hamarosan érkezik. Nagyon meglepődtem, hogy ennyire egyszerűen és közvetlenül "lerendezték" az ügyet: semmi postaköltség, vagy ,,Bocsi, most épp nincs rajongóknak külön fenntartva" szöveg, hanem egyszerűen és kedvesen írtak vissza, ami miatt nagyon, de nagyon hálás vagyok.

Jelentem: az autogramm biztonságosan megérkezett néhány nappal a levelem után, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy megéri az a sok munka, keresgélés és kutatgatás, amit azért teszek, hogy Magyarországon is ismert, és ami még fontosabb: elismert lehessen ez a fiatal tehetség Svédországból. No, de nem is fecsegek tovább, itt van a bizonyíték, a TEN Music Group jóvoltából:

Képtalálat a következőre: „like sign”Ne feledd kedvelni az oldal Facebook oldalát, ahol értesülhetsz a legfrisebb hírekről és cikkekről! / Don't forget to like our Facebook page for news!

ZARA LARSSON-HUNGARY

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.