Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Megérkeztek a Wireless Festival 2017-es képei!

2017.07.09. 14:07, momo
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/ally-brooke-contrast-magazine-feature-03.jpg

Az oldal galériájában 13 új fénykép található meg Zara két nappal ezelőtti fellépéséről, a Wireless Fesztiválról. Habár ezeket a fotókat a honlap Instagram oldalán már láthattátok, most ide is feltöltöttem őket, megspékelve egy interjúval, amit Zara fellépése után adott a CapitalFM-nek.

http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_ally-brooke-contrast-magazine-feature-03.jpg http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/thumb_421F38DB00000578-4677338-The_Never_Forget_You_hitmaker_teamed_her_racy_lingerie_with_a_pa-a-47_1499515161202.jpg http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/thumb_421EC87500000578-4677338-image-a-24_1499511469027.jpg http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/thumb_ally-brooke-contrast-magazine-feature-05.jpg http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/thumb_zara-larsson-wtih-her-boyfriend-brian-h-whittaker-at-backstage-on-wireless-festival-in-london-07-07-2017_1.jpg

Az interjú során természetesen ismét sokat elárult, leginkább a Wireless Festen való énekléséről, és fellépéséről. Elmondta, hogy nagyon izgult fellépése előtt, hiszen ő az egyetlen olyan, aki ezen a fesztiválon pop előadóként jelent meg, emellett nem tudhatta, hogy mennyien jelennek majd meg a színpad előtt, hiszen ez a fesztivál nem csak az ő koncertjét mutatta be. Véleménye szerint sokan élvezték a koncertjét, sokszor előfordul az is, hogy úgy érzi, előadóként nem volt annyira hatásos fellépése, de aztán sok ember úgy megy oda hozzá, hogy ,,Ez eszméletlen volt!", ami nagyon boldoggá teszi.

Szerinte az a dal, amivel mindig ,,nyer" az a Lush Life, az I Would Like és a Symphony, hiszen az emberek ismerik ezeket a dalokat. Nagyon szereti a kis tánc szünetet két dal, vagy szövegrész között, hiszen amellett, hogy az emberek nem számítanak rá, egy kicsit fel is dobja a hangulatot. Nagyon szereti, és szeretné is látni a Hip Hop műfajából Bryson-t és Chance-t.

Az énekesnő emellett elmesélt egy érdekes sztorit, hogy egy férfi feltartott egy táblát, ami nagyon jól kidolgozott volt, bizonyára napokkal a fellépés előtt elkészítette, és az volt ráírva, hogy ZARA, DOBD IDE A MELLTARTÓD! Nos, mivel csak melltartó volt rajta, így ez elég lehetetlen volt, emellett Zara nem is találta ezt túl viccesnek, idézem: ,,Gondolod, hogy ezt msot tényleg meg fogom csinálni?"

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.