Hírek

HYPEBAE interjú

2017.07.08. 22:13, momo
Címkék: interjú
https://cultedge.com/wp-content/uploads/2016/02/introducing-hypebae-1.jpg

Egy napos késéssel, (amit nagyon röstellek, de nem voltam gép közelben az óriási viharok miatt), itt is van a HYPEBAE interjúja, amely során érdekes és fontos kérdésekkel bombázták az énekesnőt, s nem felejtettek el egy olyan eszméletlen fotósorozatot sem készíteni, amely most a ZL Hungary jelenlegi design-jához, Twitter és Facebook oldalának kinézetéhez járult hozzá. No, de nem fecsegek, jöjjön az interjú, amit ismét személyesen fordítottam le nektek! Az ehhez készült képeket itt találod!

Zara Larsson egy rejtély. Kissé paradoxonnak tánhet, hogy egy olyan szókimondó és karizmatikus lány, mint ő, csupán 19 éves, márpedig ez így igaz.   Amellett, hogy turnézott már a világ körül, és egymás után jönnek ki top-listás dalai, Zara még mindig Stockholmban él a családjával, Svédországban.  Függetlenül attól, hogy ő az egyik legnagyobb pop-sztár jelenünkben, ugyanannyira maradt rajongója többek között Beyoncénak, Nicki Minaj-nak, vagy Rihannának, - legalább annyira, mint amenyire őt idealizálják rajongói. És habár sok designer zsongja őt körül, azért, hogy az ő kollekciójukat viselje, Zara még mindig szereti a Topshop-ot. Zara valóban egy tipikus tinédzser, annak kivételÉve, hogy a rajzfilmszerá arc mögött egy óriási hang lakozik.

Miután elnyerte Svédország szívét, amikor 10 évesen megnyerte a svéd Talang-ot, már csak várnia kellett arra, hogy személyisége készen állhasson a debütálásra, amit olyan dalokkal ért el, mint a "Lush Life" vagy az "Ain't My Fault". Bizton állíthatű, hpgy ez a vonzó énekesnő/dalszerző végre készen áll, hogy meghódítsa a zeneipart, a világot, akár egy vihar. A HYPEBAE csapata elkaphatta őt Londonban, hogy beszélgessen világközi lemezéről, a nők támogatásáról, és hogy honnan is szerzi azt a magabiztosságot, ami arra készteti, hogy mindig kimondja azt, amit gondol.

HYPEBAE Zara Larsson swedish pop star exclusive interview

Nemrég adtad ki internacionális albumodat, - ami meglepő volt számunkra, hiszen már régóta közöttünk (a zeneiparban- a szerk.) vagy. Milyen érzés volt végre kiadni?

Nagyon jó érzés volt, hiszen ezen elég hosszú ideig dolgoztam, és nagyon sok single-t adtam ki az évek során, szóval jó, hogy van egy "teljes testes munkám". Mindig, amikor kiadok egy új single-t, az emberek úgy reagálnak, hogy: ,,Ez nem olyan mint az előző!" Szóval úgy érzem, hogy az album nagyon sok stílust lefed. 

Úgy nevezted el dalodat, hogy "Nem az én hibám" (Ain't My Fault - a szerk.), tehát nem a te hibád volt, hogy elloptad a srácot, pedig valójában igen. Szerinted fontos, hogy más női előadók is hasonló fontos döntéseket hozzanak meg? (Előzetes információ: az Ain't My Fault szövege eredetileg nem a mostani volt, hanem sokkal inkább egy, a férfi előző nőjét lenézővel rendelkezett, erről van most szó. - momo, szerk.)

Én csak úgy éreztem, hogy ez nem igazán arról szólt, hogy arról beszéljek, hogy ki vagyok. Én és MNEK a dalt két óra alatt írtuk meg, csupán csak azért, mert volt egy szabad extra óránk, és akartunk készíteni egy vicces kis dalt. Sosem akartam, hogy ez majd ki legyen adva, szűval amikor a recorderek azt mondták, hogy imádják, akkor azt mondtam: "Nah, nem, nem lehet". Nem állhatok ki úgy a színpadra és énekelhetek egy dalt úgy, hogy közben arról is beszélek, hogy mennyire fontos az, hogy a lányok és nők támogassák egymást, és, hogy miért fontos feministának lenni. Nem volt számomra elfogadhatű, egyszeráen csak oldalt kellett foglalnom, én pedig a lánykódot választottam.

Ha már a lánykódnál tartunk - nagyon sok időt töltessz úton. Van erős, és nagy feminista baráti köröd?

Az emberek többsége az embereknek, akikkel dolgozom, azok nők, és ez nagyon jó érzés. Aki a vokálom, az is nő, a turné menedzserem is, illetve a táncosaim is lányok. Habár van három srác is a bandában. Szeretném, ha csak lányokból állna ez a banda, de már nagyon régóta dolgozom velük, éppen ezért nem rúghatom ki őket, hiszen imádom ezeket az embereket! Szerintem nagyon fontos, hogy dolgozzunk az ellenkező nemből is emberekkel, de leginkább nőkkel. Amikor ott tartunk, hogy hangot, világítást, vagy show készítést kell vállalni, akkor a nők nem elhanyagolhatóak, éppen ezért akarom őket a gazdaságban nagyon támogatni.

Tudom, hogy sokan, ahogyan mi is, nagyon nagy rajongója vagy Queen B-nek (Beyoncé!  -a szerk.) szóval biztosa űn  mondhatjuk, hogy ha alapítanál egy csaj-bandát, ő biztosan benne lenne. Kit választanál még be?

{Zara előveszi a telefonját, megmutatja a tokot, amin három matrica van: Rihannáról, Nicki Minajról és Beyoncéról} Ezeket a matricákat a Giphyről rendeltem. Ők a kedvenc hármasom. Egyszerűen csak imádom őket, ők a legjobbak. {Megcsókolja a tokot}

Így, fiatal nőként,  a te helyzetedben, elkerülhetetlenül sokaknak lettél a követendő példa, és sosem voltál az a fajta, aki félt volna kimondani, hogy mit gondol - honnan meríted ezt a sok önbizalmat, hogy ezt megtehesd?

Nagyon szerencsés vagyok, ha a barátaimról, vagy a családomról van szó - hogyha nem lett volna támogató családom vagy barátaim, akkor most nem lenne meg a bátorságom, hogy felszólaljak a véleményemet tekintve, illetve nem lennék elég erős, hogy ne érdekeljen, hogyha az emberek hitvány szavakkal illetnek engem. Nagyon fontos, hogy egyszerűen csak támogassuk egymást, szóval szuper hálás vagyok, hogy ilyen barátaim és családom van, mivel nagyon úgy érzem, hogy ők adtak egy jó alapot, amire tudok építeni. Hogyha nem lennének, nem tudom, hogy lenne magabiztosságom.

HYPEBAE Zara Larsson swedish pop star exclusive interview

 

2017  nagyon elfoglalt év számodra, gondolunk itt csak az album kiadására, a Nike arcakénti kampányolásra, emellett a H&M-el való közös munkára - mit tartogat még az év a "boltban"?

Nagyon sok fesztivált csinálok idén, és remélhetőleg az év ezen időszakában lesznek szóló koncertjeim is. Emellett szeretném elkészíteni a második albumot.

Úgy hangzik, mintha sosem lenne szabadnapod! Mit szeretnél csinálni, hogyha lesz egy kis időd?

Holnap van szabadnapom éppen! Csak el fogok menni a Topshop-ba. Imádom a Topshop-ot, főleg itt, Londonban. Talán elmegyek gyógyfürdőbe, az egész pénzemet erre költeném, ha tudnám. Biztosan fogok aludni, és lesz egy nagyon kései reggelim - általában amikor szabadnapos agyok, nem szoktam kikelni az ágyból délután kettőig.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);