Hírek

Kiderült: megcsalta, azért lett vége!

2017.06.27. 12:35, momo
Címkék: cikk párkpacsolat
http://www.hant.se/wp-content/uploads/2017/06/zara-fiona-ludvig-1200x628.png

Tegnap Zara Snapchat fiókját használva mesélte el, hogy mi is történt közte és Ludwig között, aki Brian előtt volt a párja sok-sok éven át.

Kiderült, hogy a fiú akkoriban nem is úgy viselkedett, ahogyan kellett volna: két másik lánnyal,  is megcsalta a háta mögött az énekesnőt, amíg az Los Angelesben, vagy otthon, Svédországban volt.

Ludwig pont olyankor ment LA-be, amikor Zara nem volt ott, és hamar nagyon furcsán kezdett viselkedni, azonban a feltett kérdésekre, miszerint megismert-e valakit, ,,nem" volt a válasz. Nem volt lakása, ezért az énekesnő körbekérdezte barátait, ám Ludwig egyetlen segítségadásra sem válaszolt, sőt, a telefonját volt, hogy 10 napig be sem kapcsolta. Nem sokkal ezután szakított, majd Zara utólag tudta meg egy barátjától, hogy a DJ duóval, Fionával és Rebeccával, majd ismét Fionával csalta meg őt, a háta mögött, és Los Angelesben Fionával volt, akivel több hónapon keresztül tartott a kapcsolata az aktuális barátnő tudta nélkül. 

Luwdig a sztorit azzal magyarázta, hogy Zara azt javasolta, legyen nyitott a kapcsolatuk, azaz lehetnek bárkivel, az egyetlen szabály az, hogy ne essenek szerelembe. A fiúval azonban máshogy történt, megismerte Fionát és szerelmes lett belé, ekkor szakított az énekesnővel.

Habár a történet szomorú, és mindkét oldal máshogy élte meg, a Snapchat story végén Zara elmondta, hogy nagyon örül, hogy vége lett, hiszen most a világ legjobb pasijával lehet együtt, és kijelentette, hogy végre már teljesen túl van Ludwigon.

Érdekel hogy néz ki Fiona? Kattints ide!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);