Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Paper Magazine interjú

2017.04.09. 21:59, momo
https://pbs.twimg.com/media/C8mcPEyXcAIXrMD.jpg

Zara interjút készített a Paper Magazinnal, amelyhez három acoustic videó is elkészült. Elsőként, Zara előadja a Lush Life-ot, majd időrendben követi ezt a So Good, ez után pedig a legfrisebb, az Only You kerülhet meghallgatásra! Az interjú saját fordítás! Engedély nélkül nem felhasználható.

Hé, a So Good.. Úgy értem, tényleg nagyon jó, és tudom is, hogy miért ez lett a neve. Mondd el, milyen volt Ty Dolla-val dolgozni? Biztosan álombeli volt.

Oh, köszönöm. Őszintén Ty az valóban az a fajta ember, akitől kivert a víz. Szinte rajongó voltam, de nem vészesen. Szerintem ő nem érti, hogy milyen nagy rajonhója vagyok, hisz ő egy a kedvenc előadóim közül. Nagyon laza és kedves, szóval próbáltam olyan lenni mint ő, szerintem egészen jól sikerült.O

Imádom. Van más, akivel szívesen dolgoznál?

Nicki volna az.

Minaj? Jó kis kombináció lenne - RnB felé haladsz.

Igen? Szerintem is! Kehlani-val is szívesen dolgoznék. Anderson Paak. Bryson Tiller. Charlie XCX szintén király lenne - de vannak még bőven. De ha velük dolgozok, akkor autentikusan akarom magam érezni, ahogyan ők akarják. Nem csak úgy, hogy ,,Oh, fizetünk majd neked százezer dollárt."

Őrületes lehet, hogy még mindig iskolás vagy, és mindezt a sikert megéled. El tudom képzelni, hogy mennyire furcsa lehet felvenni azokat a tárgyakat, amikben már alapból is rég elhelyezkedtél.

Alig várom, hogy befejezzem. Nagyon erős fegyelemmel kell rendelkezned, hogy azt csináld, amit szeretsz. Hiszen nem fogok kollégiumba menni! Tudom, hogy mit akarok csinálni, - ahogyan egész életemben tudtam. Egyszerűen csak a zenémre fogok koncentrálni, hiszen rengeteg közeledő fesztivál vár rám. Kész vagyok.

Mi a benyomásod Amerikában vs. Európában?

Szerintem úgy általánosságban az emberek sokkal kevésbé akarnak coolnak kinézni. Amerikában végig ordítanak és énekelnek veled, és jobban is szórakoznak. Kivéve például Los Angelesben, ahol mindenki "király".

Nagyon igaz. Szoktad úgy érezni, amikor LA-ben vagy, hogy ki akarsz menni, hogy lássanak?

Nem, egyáltalán nem, igazából sosem lennék olyan ,,Van ez az esemény, úr isten!' fajta ember.

Igen, mint az "Add meg az Instád!"

Jaj, ne, azt nem bírom, nagyon sok ilyen ember van LA-ben. Nagyon sok ember jön úgy oda hozzám, tudod, milliónyi Instagram követők, hogy "Holnap villásreggeliznünk kellene!". Nem ismerlek. Nem akarok veled reggelizni! Azt hiszeik, hogy csak mert ugyanúgy sok követőjük van, még lehetünk barátok. Nem.

Tudom, hogy nagyon hangos lettél az aggályaiddal kapcsolatosan, ezen belül is, hogy a világ hogyan működik, ami elérte nálad, hogy aktivistaként légy a köztudatban, főleg női problémák esetében. Mennyire üt ez vissza? Sokszor férfi utálünak hívnak téged, nem frusztrál?

Igazából ez nem csak ennyiről szól, hiszen én mérsékelten utálom a férfiakat. De amikor férfi utálónak hívnak, azt mondom: ,,ja".

Pont így, hogy ,,Ja, ez vagyok én, szevasz."

Nem gondolom úgy, hogy a férfi utálat az feminizmus,de én nagyon támogatom ezt, tudod, megértem, ha az emberek utálják a férfiakat. Nem is igazán őket, hanem a patriarchátust magát. Utálom. Még mindig létezik a férfiak miatt, és a nők el is vannak épp ezért nyomva. Ez nem egy teljes hazugság. Az emberek arra figyelnek, hogy a férfi-utálat mennyire irreveláns, szerintem. A nők bántalmazva, megkülönböztetve, megölve, zaklatva vannak a férfiak által. Természetes reakció a düh.

Milyen érzés fiatalként a zenei iparban működni? Gondolod,hogy az emberek számára nehéz különbséget tenni közted, mint előadóművész, akit komolyan kell venni, és mint egy 19 éves lány?

Mindenképp. Nagyon sokszor kényelmetlenül érzem magam, annyira, hogy el akarok tűnni onnan. Általában én vagyok az egyetlen lány aki a stúdióban idősebb férfiakkal van körülvéve. Félelmetes. Nehéz nem férfinak lenni.

Volt olyan alkalom, amikor azt mondtad, hogy vigyenek ki téged onnan?

Ó, igen, egy párszor. Az egyik ilyen alkalom az A&R tanácsadóimmal volt, és elkezdtek beszélni Beyincéról. Mindenki tudja, hogy szeretem őt, és ezek a srácok arról kezdtek el beszélgetni, hogy soha sem lesz annyira kiemelkedő, mint Jay-Z, és hogy ő csak egy kiegészitő.

Oké, mi van?

Ln meg erre: ,,Mit mondtál? Te most komolyan Jay-Z r*hadt kiegészítőjének hívtad Beyoncét?" És valami miatt, elkezdett a pénisze méretéről beszélni a stúdióban. Kellemetlen volt.

Ez őrület. Beszéltél arról is, hogy Dr. Luke-al sem voltak túl jó élményeid. Milyen gyakran történik meg, hogy úgy érzed a producereid nem vallják a te érdekeidet?

Tutira voltam már ilyen szituációban. Például a stúdió idő alatt már késésben voltam, és volt ott egy buli. Az egyik barátommal sétáltam, mármint barátnőmmel. Azt mondták nekem: ,,Van egy dalunk, ami lányokról szól, és azt akarjuk, hogy egy lány énekelje el". Lejátszottánk nekünk, és egymásra nézve azt mondtuk, hogy ,,Nem, én ezt egyáltalán nem mondanám egy lánynak" És ők elfordulva azt mondták: ,,De, mondanád, pontosan ezt mondanád". Én meg ott álltam, hogy várjunk, itt legalább 10 srác van. Ez annyira tipikus. Azaz, írnak egy dalt egy lányról, de az egyetlen vélemény ami számít, az a férfiaké. Valaki majd ki fogja emelni, hogy hogy nézek ki, szóval ezért van ott velem mindig valaki a stúdióban.

Igen, nagyon sok megbeszélés lehet még arról is, hogy hogyan mutatod magad, a rólad alkotott képet ezek között az "okosok" között.

Abszolúte.

Hogyan kezeled ezt?

Nem kezelem. Néha fel kell venned a harcod. Amikor azt mondod, hogy aktivista vagyok, úgy érzem nem annyira vagyok az, mint amennyire annak kellene lennem. Nagyon szeretnék az lenni, de nem hiszem, hogy megérdemlem ezt a címet. Nagyon sokat írtam a nők problémáiról, és az ember nagyon sok visszavágást kap, emellett sok utálatot az anti-feministáktól, szóval szünetet kellett tartanom. Teljesen oké, ha szünetet tart az ember. Természetes azt mondani, hogy ,,Egy pillanatra megpihenek". Nagyon nagyon nehéz folyamatosan emberekkel körülvenni magad akik le akarnak vinni, hiszen az embereknek gyakran ez a céljuk. Értessz?

Igen, és nagyon sok művész sokkal kevesebbet mondana, vagy mondott valaha is, mint te eddig összesen. Beszélsz Trump-ról is, bele merülsz a politikába.

Igen, ez igaz teljesen. Ez vagyok én, mint személy.

Gondoltál valaha arra, hogy ez hogyan fogja befolyásolni a karriered?

Nem, én csak azt akarom, hogy az emberek tudják, hogy miben hiszek és mit gondolok. Természetesen vannak olyan művészek kint, mint ahogyan te is mondtad, hogy nem beszélnek semmiről, hiszen tudatában vannak annak, hogy akad a rajongóik között Trump kedvelő. Ha bárki nem követ tovább csak azért, mert egy olyat kedvel, aki diszkriminál lényegében minden kisebbséget a világon, akkor rendben van. Az emberi jogok fontosabbak nekem a karrieremnél.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.