Hírek

Gyors chat Zarával!

2017.03.29. 22:23, momo
Címkék: chat vevo
http://www.fuse.tv/image/58d3cf6c9f53718a47000021/560/292/social/zara-larsson-2017-fuse-interview-3.jpg

A vevo hivatalos YouTube csatornájára felkerült egy három perces videó, amelyben Zara rajongói kérdésekre felel. Itt is van a fordítása,saját kézből! :)

@Giovannilante : Mi a fő témája az albumodnak?

Az albumom fő témája valószínűleg, leginkább a szerelem. Úgy érzem, hogy nagyon erőteljes, buzdító és pozitív. Amikor elkezdtem készíteni az albumot arra gondoltam, hogy csinálok egy zúzós albumot, ami a legjobb pop dalokat tartalmazza.

@its_saras : Hogy jött az album címe? Olyan volt, hogy ,, Ez nagyon jó...Várj, ez az!" vagy csak a dal miatt? Utóirat: imádom az albumot! <3<3<3

Nagyon szépen köszönöm! Valószínűleg nem lett volna az album címe ez, ha nincs egy ilyen nevű dal az albumon. De hogyan is lehetne összefoglalni 15 dalt az albumon? Hogyan lehetne őket összegyúrni egy címmé? Úgy gondoltam, hogy a 'So Good' pont megfelelő lenne erre.

@areebaalvi : Melyik volt az a dal, amit a legnehezebben írtál meg, és miért?

Nem hiszem, hogy ki tudok olyat emelni, amivel problémáim akadtak, hiszen hogyha egy dalt nehéz megírni, akkor az nem megfelelő. Amikor dalt írok, annak van egy rezgése, és nagyon jókat szórakozok közben, amikor a stúdióban vagyok. Nem akarok olyan dalt, amin gondolkozni kell, hogy hogyan is legyen órákon át.

@loveofmusic_ : Kedvenc 3 dal az albumról?

Imádok minden egyes dalt az albumomon, és örülök, hogy ezt mondhatom. Azt mondanám, az Only You az az egyik kedvencem, személyesen szeretem a Make That Money Girl-t, egy erős állítás, nagyon kedvelem továbbá a Too Good For Me-t.

@ariaamusic : Fiatalon kezdted a zenei karriered! Hogyan nőttél ilyen művésszé, és mire vagy a mostani életedben a legbüszkébb?

Azt mondanám, hogy most nagyon büszke vagyok az albumomra, hogy végre eladó, és úgy tűnik, hogy az emberek nagyon kedvelik. 10 évesen nyertem, és most ugye 19 éves vagyok. Úgy érzem, hogy felnőttem mint művész, és mint személy, egyaránt. Átestem szerelmeken, szakításokon, szerelembe estem, harcoltam barátokkal és megismertem új embereket. Az életem úgy általánosságban nagyon sok tapasztalatot és élményt ad nekem. 

@Geekygretta : Mi a kedvenc szöveged az egyik dalodból?

A kedvenc dalszövegem, - bocsi srácok:

Don't you think I give a fuck, 
Give a fuck 'bout who you fuck,
But I hope you can get it up,
Bitch!

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);