Hírek

MTV interjú

2017.03.23. 22:27, momo
Címkék: interjú MTV
http://tvseriesfinale.com/wp-content/uploads/2015/10/mtv-logo.jpg

Alig egy órával ezelőtti feltöltéssel jelent meg egy MTV interjú, amelyben az énekesnőt kérdezik többek között az új albumról, emellett arról,hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve, emellett szóba került, hogy nagyon büszke magára, és arra, hogy sikerült elérnie azt, hogy elkészüljön az album.

Elmondta, hogy Carola Häggkvist svéd dalai inspirálták gyermekkorában a legjobban, és hogy nagyon sok támogatást kap nem csak Európától, de Amerikától is. A 'Make That Money Girl' egy női erőről szóló dal lett amiben elmondja, hogy minden nő azt csinál amit csak akar, hiszen képes rá, az 'Only You' pedig az egyik legérzelmesebb és legőszintébb darab, amit nagyon szeret az énekesnő.

Nemsokára pedig elkezdődik közös turnéja a Clean Bandit-el, amely 5 héten át fog tartani, s közösen élik majd át ő, és a négy táncosa, akiket nagyon kedvel.

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);