Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Megjelent az új album!!!!

2017.03.17. 08:30, momo
Címkék: so good
http://zaralarsson.org/gallery/albums/userpics/10001/002.jpg

Végre a mai napon éjféltől elérhetővé vált Zara teljes új albuma az interneten is: a Spotify-on végig is hallgathatjátok dalról dalra a csodálatos korongot, többek között az ismert dalokkal is, mint a Lush Life, I Would Like, So Good, Never Forget You és az Ain't My Fault. Nem tagadom, ha megengeditek a személyes véleményt, hogy a rajongói létem mellett is imádom az albumot :D Az alábbi talált linken meghallgathatjátok, le is tölthetitek a dalokat :)

Nagyon színes, ahogyan az énekesnő is beszélt róla, rengeteg stílust érint. Íme is egy kis vélemény mindegyik dalról. Kövesd velem Te is végig a dalokat a Spotify-on! És ne feledd el megosztani a chatben, hogy Neked melyik tetszett a legjobban! ;)

TG4M : Számomra nagyon keleties beütése van a dalnak, nem is az alap, hanem Zara éneklése miatt. A cím ezt a szövegrészt takarja: You are too good for me, but i want - but i want you anyway, ami annyit takar, hogy /Túl jó vagy számomra, mégis akarlak téged./

Only You: Rögtön szerelmesen kezdődik: /Nem akarok lezuhanyozni, hiszen lemosnálak magamról.../ Ez a ballada stúdió felvételen egészen máshogy hat, már csak az elektronikusabb háttér miatt is. Kicsit Riri beütésű, akire az énekesnő egyébként is nagyon felnéz. klipet érdemel!

Sundown: WizKid közreműködésével készült el ez a szomorúbb után végre táncos, vidám hangulatú mű. Természetesen ismét a szerelem/szexualitás a téma, a cím erre a sorra reflektál: Can we love now? Cause I don't wanna wait until the sunwodn. /Szerethetünk most? Nem akarok addig várni, ameddig a nap lemegy./ A dalban van egy törés, amikor az ütem megváltozik, illetve egy magasabb hangséma jön be, ez nagyon-nagyon izgalmassá teszi! :) klipet érdemel!

Don't Let Me Be Yours: Szerintem ez hasonlít leginkább a Zara régi stílusára, a dal egyszerűségét és az énekesnő hangját tekintve. Természetesen a szerelem a téma, a disco-remix hatású számot nem más, mint Ed Sheeran írta, és az ő hangját is hallhatjuk a kórusban, illetve a dal elején, mint háttérénekes. klipet érdemel!

Make That Money: Szociálisabb témával rendelkező téma. Tudjuk, hogy Zara sokat küzd a nők egyenjogúságáért, eme dal pedig ennek a kitűzött célnak lehetne a himnusza. klipet érdemel!

One Mississippi: Az énekesnő csodálatosan énekeli végig ezt az erőteljes dalt. Agyali hang, de nem olyan vidám téma - csodálatos együtt a kettő, érdemes meghallgatnotok! :)

Funeral: A címmel ellentétben egy dallamos, erőteljes dalt kaptam, aminek nagyon örülök, - van az albumon ballada elég. A cím igazából arra utal, hogy az énekesnő dalbeli éne eltemeti a szívét, elengedi a hőn áhított férfit, a legjobbakat kívánva neki. Keserédes dal az ütemek váltakozásával, pont mint az érzés, hogy jót kívának a férfinak. :)

I Can't Fall In Love Without You: Nagyon érzelmes ballada, amiben kevés a háttérénekes, mégis gyönyörű. Tipikusan az a dal volt, ami felett csak ültem, és hallgattam. A zongora dallama nagyon kedves a fülnek, a téma pedig az, hogy hiába van mással a srác, nem tud szerelmes lenni nélküle, s kéri, ő se legyen az.

Symphony: Ez az a bónusz dal, amely Clean Bandit dala, s ebben Zara is közreműködik. A név találó, a dallam akár egy szimfónia, a háttérénekesek egy egész kórust tesznek az énekesnő hangja mögé, ami nagyon erőteljessé teszi a dalt. Tipikus Clean Bandit munka, természetesen a jó értelemben! Mindenképpen klipet érdemel!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.