Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Újabb 'So Good' hírek!

2017.02.01. 21:31, momo
Címkék: so good
https://pbs.twimg.com/media/C3Gg-gRWIAA-7ju.jpg

Az első, és legfontosabb hír a dallal kapcsolatban, hogy névadójává vált Zara második nagy albumának. A kislemez videoklipje pedig a héten érkezik, és a rajongók türelmetlenül várják, hogy felkerüljön a YouTube-ra az énekesnő szerint csábos, szexi, és laza videó az egyébként nagyon kellemes dallal. Ha pedig a többek között zenemegosztó oldalról van szó, a TEN Music Group öt nappal ezelőtt feltöltötte a 'So Good'-ot, így már stúdió minőségben is hallgathatjátok az oldalon.

A kislemez pedig immáron felkerült az AppleMusic hivatalos globális listájára, emellett a BBC Radio 1 a január 30-i Top Dalnak választotta aznapra a 'So Good'-ot. Az énekesnő ezt természetesen megosztotta Twitterén. Habár a YouTube-on nem érkezett egyelőre annyi megtekintés, a dal hírneve folyamatosan növekszik, s amikor berobban majd a köztudatba a második nagylemez, amely rengeteg érdekes, különleges dalt tartalmaz, akkor az énekesnő ismét rengeteg rajongót szerezhet majd.

Még nincs hozzászólás.