Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Mi a Te álmod?

2017.01.22. 22:12, momo
Címkék: videó galéria
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/1.png

Zara idén máris egy nagy, emellett pedig nemes eseményen vehetett részt. A We Have a Dream alapítvány megszervezte 2017-es mozgalmát, amely nem másról szól, mint az egyenlőségről, egységes lehetőségekről, a szeretetről és természetesen az elfogadásról. Érdekesség, hogy ennek a mozgalomnak még a sokak által ismert Nelson Mandela és Malala is a tagja. A mozgalom kapcsán Zara több képet is feltöltött Instagramjára, többek között egy Albert Wiking fotós által készített fotót, ami a női erőt szimbolizálja.

A tegnapi nap pedig részt vett a Women's March (azaz a Nők Menete) nevű rendezvényen, szintén az egyenlő jogokért, - és talán sokak felháborodására, vagy épp örömére, kiírta Twitterére, hogy nem igazán ért egyet Donald Trump posztjával. Az alábbiakban pedig egy videó, amit a We Have a Dream alapítvány készített Zaráról, amiben elmondja, hogy neki mi az álma: egyenlő emberi jogok, és lehetőségek.

Még nincs hozzászólás.