Hírek

Az új album időpontja

2016.10.31. 13:16, momo
Címkék: album
https://pbs.twimg.com/media/CwE4dcWW8AA9wWD.jpg

Zara megosztotta twitter oldalán, hogy az új albummal kapcsolatos - előzőleg kijelentett - hír, mi szerint a CD még 2016-ban érkezik, hamisnak bizonyult. A munkálatok elhúzódtak, és a szerkesztőség, illetve az énekesnő jobbnak látta, ha a 2017-es év első hónapjának nagy robbanása lesz, azaz a legújabb dalokat 2017 januárjában hallgathatjuk majd meg. Érkezett kérdés arról is, hogy mi lesz az új album címe. Zara egy külön twitter postban válaszolt: ,,y'all better chill. Why the hurry?" XoXo Ami annyit tesz: Nyugodjatok meg. Hova a sietség? Puszi. A kommentek azonban nem az örömöt fejezték ki, sokan írtak ehhez hasonlókat: ,,Három éve ezt várjuk. XoXo" Nem sokkal ezután az énekesnő megköszönte, hogy a rajongók türelmesek, és hogy továbbra is várják az új dalokat.

 
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);