Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Steal Her Style!

2016.09.09. 08:00, momo
Címkék: cikk
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Az énekesnő tegnap este osztotta meg Twitterén, hogy ki is az a két nő, akinek gardróbját szívesen megkaparintaná magának, hiszen ezen két híresség számára örök stílussal bír. A két név pedig nem más mint Rihanna és Solange. Vesézzük ki akkor most mindkét stílust egy kicsit. A képekre kattintva elérhetitek a cikket, és a rengeteg fotót a két hölgy stílusáról! :)

Rihanna. A legtöbb híres magazin, és honlap, mint pl. a Marie Claire úgy írja le az énekesnő stílusát, mint azon outfitek összessége, amelyek minden egyes nap stílust teremtenek, és tündökölnek a divat világában. Külön cikket is írt erről a szerkesztői csapat. Rihanna előszeretettel viseli a 2000-es és 60'-as évek darabjait, emellett más kultúrák összeállításait, (mint például a keleti kultúra), és olyan - számunkra talán összeférhetetlen - ruhadarabokat párosít, mint a magassarkú és a bemelegítő nadrág, mégis stílusosan jelenik meg mindenhol! Szettjeire jellemző, hogy mindig megragad valami, ami virít a ruhadarabok között, és annyira felkelti a figyelmed, hogy le sem tudod róla venni a szemed, - talán épp ezért lesz ennyire sikeres. A képen például Dior fehér cipőket, futurisztikus arany szemüveget és egy egyszerű fekete kabátot visel.

 

Solange Knowles attends a Gucci event in New York, June 2014.Solange. A képen talán úgy tűnhet, hogy Beyoncé van, és nem is járunk annyira messze az igazságtól: a fotón az elsőszülött Knowles húga, Solange látható, aki szintén énekesként, színésznőként és modellként dolgozik, - emellett édesanya is. A harminc éves híresség nem sokat jelentkezik a nyilvánosságnak, ám amikor mégis, akkor megadja a módját színes összeállításaival, amelyek remekül kiemelik bőre színét, és gyönyörű alkatát. Ugyenez igaz rá megjelenik klipjeiben is. Ahogyan ismerjük most Zarát talán Solange stílusa illik hozzá jobban: egyszerű ruhadarabok, merész és szembetűnő színek, amik passzolnak is egymáshoz, meg nem is, és így alkotnak együttesen egy mégis harmónikus szettet. 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.