Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Video Music Awards!

2016.08.29. 22:15, momo
http://static.starity.hu/images/articles/410x230/ime-a-2014-es-mtv-vma-nyertesei-08251020.jpg

Zara tegnap éjjel hazai idő szerint hajnali kettőkor élőben volt látható az MTV-n, ezen belül is annak élőben közvetített adásában, a Video Music Awards 2016-ban. Az énekesnő Legújabban Feltörekvő Énekes/Énekesnő kategóriában lett jelölve, ám sajnos idén nem nyert a rengeteg szavazó ellenére. Azonban Zara emellett nagyon boldog, többször is kiírta twitterére, hogy mennyire örül, hogy részt vehetett az eseményen, - már csak a Beyoncé koncert miatt is!

Az egyik riporter el is tudta ,,kapni" az énekesnőt néhány mondatra. Ebben a rövid interjúban elmondta, hogy nagyon izgatott, hisz rengeteg hírességgel lehet együtt, emellett pedig azt is elárulta, hogy az új album már készen van, csak közzétételre vár. Ez a VMA volt egyébként Zara első MTV-s megjelenése műsörban más sztárokkal együttvéve, és óriási megtiszteltetés volt számára, (és egyben elismerés is), hogy a nagy nevek között szerepelhet.

Nézzétek meg Ti is a képeket, amelyeken Zara fekete estélyi ruhát, egy fekete ünnepélyes, emellett kicsit bohókás magassarkút visel, zöld fülbevalóbal és hátrafésült hajjal.

 

Még nincs hozzászólás.