Hírek

ELLE magazin fotózás

2016.08.18. 22:10, momo
Címkék: fotózás ELLE 2016
http://ell.h-cdn.co/assets/16/33/1600x800/landscape-1471384782-2016-breakout-stars.jpg

Az ELLE magazin szeptemberi számába összegyűjtött kilenc olyan 2016-ban feltörekvő egyéniséget, akiről sokan még talán nem hallottak, vagy ha mégis, az emberek mögött nem ismerték a nevet, vagy a sztorit. Nem csupán zenéről van szó; hisz találkozhatunk balett-táncossal, színésszel, színésznővel, és modellel is. 

A svédországi csillag- A single dala, az Uncover háromszoros platinum lett Denmarkban. - Zara Larsson karrierje mindössze 10 évesen kezdődött, amikor is megnyerte a British Got Talent c. műsör svéd verzióját. Most éppen az Egyesült Államokat hódítja meg táncos, R&B elemekkel gazdagított pop zenéjével, bemutatva az ebben a hónapban (szeptember - momo) bemutatott teljes albumát. Az első single-je, a 'Never Forget You' egy könnyed dallam a Beyoncé-val is gyakran együttműködő MNEK-el közösen készült el, aki bizonyos tekintetben mentora is Zarának, közös daluk a Billboard 100-as lista 15. helyén landolt. A lelkesítő 'Lush Life' (aminek már több mint 250 millió megtekintése van a YouTube-on), az egyik dala volt a Clinique 'Play with Pop' kampányának. ,,Mindigis énekesnő akartam lenni" - mondja Zara. ,,Amikor kicsi voltam a metrónál tartottam koncerteket. Az öreg nénik oda jöttek, és azt mondták: Hé, nagyon jó vagy!" Volt ebben valami: Amikor megérkezik majd az album, a gyakran svéd Rihannának nevezett Zara immáron nem a metrónál, hanem olyan koncerteken fog himnuszokat énekelni, amelyek teltházas stadionokban lesznek megtartva.

A teljes cikket a többi személyről itt olvashatod el.

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);