Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Ki is ez a fiú pontosan?

2016.07.31. 23:44, momo
http://cdn02.nyheter24.se/3fcd57f601d8020000/2016/03/22/1225996/noel.png

 Bizonyára Ti is sok ilyen, vagy ehhez hasonló képpel találkoztatok már Zara Instagramján. Egyelőre még nem foglalkoztam vele, ugyanis én magam sem tudtam, miről van szó, de mivel most az énekesnő pihenőidejét tölti, gondoltam mélyebbre ások egy kicsit a témában! 

Hogy pontosan miről is van szó?

Noel és Zara hetente beszélgetnek egymással, körülbelül fél órát, az anyanyelvükön. Témákat dobnak fel, és őszintén beszélnek róluk, minden ami csak eszükbe jut: hasonlóan egy rádió-adáshoz, ám ez más: a SwePop tölti fel ezeket a Podcastokat a YouTube-ra, és ingyenesen meghallgathatóak ezek az audiók, minden egyes alkalommal, angol felirattal is! Eddig 58 darab ilyen feltöltött videót találhatunk meg a csatornán, és folyamatosan készülnek az újabb és újabb beszélgetések. Habár az énekesnőnek rengeteg dolga van, vegyük csak példának a koncerteket, album munkálatokat és egyéb elfoglaltságokat, mégis van ideje ezekre a könnyed kis beszélgetésekre a sráccal!

Ki is az a Noel Flike?

Workin lowkey and my brother just texted me #HOV1Egy szintén svéd születésű srác, aki egy Hov1 nevezetű rapbanda tagja. Kevésbé ismert, inkább hazájában elismert munkássága, sajnos az interneten nem sokat találhatunk róla, azonban egy biztos: a lányok oda vannak szőke hajáért és kedves mosolyáért. A fiú egyébként ismeri Zara ex barátját, Ludwigot. Valószínűleg innen ered az ismeretség, és a közös munka is meghozza a gyümölcsét: a Podcastokat rengetegen hallgatják, nem csupán Zara és Noel rajongói, de azok is, akik vágynak egy könnyed csevejre.

 

A legutóbbi podcast

A legutóbbi Podcast majdnem egy hete került fel a SwePop YouTube csatornájára, és majdnem 110 megtekintést ért el, ami azt tekintve, hogy svéd anyanyelvű, és sokan az angolt nem is tanulják, nem is rossz arány. Emellett pedig az énekesnő maga is népszerűsíti ezeket az auidókat, Instagramjára feltöltött képeivel.

A legutóbbi podcastban szó esik arról, hogy Zarának milyen drogos incidense volt, még alig 17 évesen: egy rendőr azt hitte, hogy az énekesnő kábítószert fogyasztott, azonban csak nagyon szüksége volt egy közeli mosdóra! Ezáltal elterelődött a téma a rendőrök, és a kedvesség, illetve lojalitás irányába, és mindketten vidáman meséltek,  és nem sokkal később szóba került Taylor Swift és Kanye West incidense is.

 

Ezeket az audiókat hamarosan megtalálhatjátok majd a Média menüpontban, mindegyik alatt pedig lesz egy kis magyar ismertető is! :)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.