Hírek

Szerkesztő ajánlata!

2016.07.30. 14:15, momo
http://www.unityradio.fm/wp-content/uploads/2016/03/Zara-Larsson-1-1.jpg

Sziasztok! :D Nos, sosem hittem volna, hogy valaha is eljutok idáig bármelyik honlapommal is, de megtörtént a csoda: kikerültem a szerkesztő ajánlatába! Ez a rovat óriási, és még annál is óriásibb megtiszteltetés számomra, ugyanis még sosem kaptam itt helyet, a "nagyok" között, és eszméletlenül boldog vagyok, hogy ezt is sikerült összehozni! Főleg, hogy a honlap még pár hónapos, így még jobban esett a meglepetés!

Nagyon köszönöm Nektek is az eddigi látogatásokat, érdeklődést, és remélem, hogy meg tudtam veletek eddig is és ezután is ismertetni ezt a gyönyörű és tehetséges énekesnőt! Vár titeket továbbra is sok sok hírrel, képpel, és érdekességgel a Miss-Larsson ! :)) Ééééés, szavazni ér! :)

És, hogy ne maradjon el a frissítés, négy nappal ezelőtt újabb videó látott napvilágot Zara YouTube csatornáján. Emlékeztek még az eddigi utolsó 'Lush Life' videóra, amelyett Zara a VEVO Lift közreműködésével élő zenével vehetett videóra? Most megkaptuk ennek a videónak a Behind The Scenes vágott verzióját, amelyen láthatjuk Zarát koreográfiájának gyakorlása közben, de evés, és beszélgetés alatt is, azaz a próbákat. Érdekes, hogy a YouTube-ra 'Lush Life' Behind The Scenes videóként van feltöltve, mégis a NFV alatt viselt ruhjátá, hátterét láthatjuk, de ez valószínűleg csak részletkérdés.

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);