Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Album-munkálatok: helyzetjelentés

2016.07.24. 14:10, momo
Címkék: zara album 2016
http://www.thissongslaps.com/wp-content/uploads/2015/12/Zara-Larsson.jpg

Sziasztok! Nagyon nagy örömmel írok most, ugyanis Zara hivatalosan is bejefezte a szeptemberben kiadandó albumának legfőbb munkálatait: azaz, a dalok megírva, megvágva állnak készen arra, hogy felkerülhessenek a lemezre, ami miatt az énekesnő nagyon izgatott. Egyik tweetjében elárulta, hogy eufórikus érzése van, aminek minden rajongó nagyon örül az album megjelenésével együtt: 1 című lemeze óta (2013) ugyanis nem jelent meg teljes, több mint 15 dalt tartalmazó lemez, csupán single, mint például a Lush Life, vagy az Uncover. 

Ahogyan azt az Ultimate Music-kal folytatott interjúja alatt kideríthettük, rengeteg új dal érkezik: összesen 19 számot találhatunk majd meg ezen az albumon, ebből pedig kilencet még nem is ismerünk! A többit kitalálhatjátok: többek között helyet kap majd David Guettával elkészített This One's For You c. dala, a MNEK-el duettben előadott Never Forget You, de a Lush Life és a Tinie Tempah-val való közös munkálatok után a Girls Like. Néhányat pedig Zara már turnéja alatti koncertjei alkalmával előadott, így azok sem lehetnek teljesen újak. Ilyen például a Missisippi, Funeral, vagy a Wanna.

Azt is tudjuk, hogy az album stílusait tekintve nagyon variáns lesz: helyet kap közte természetesen a pop, emellett a mély érzelmeket kiváltó ballada, az olyan pörgős tánc-dalok, mint a Lush Life, de találkozhatunk majd trap ütemekkel gazdagított dallal is. Az énekesnő is nagyon izgatott a befejezett munkálatok miatt, és már csak az augusztust kell kibírnunk, hogy meghallgathassuk a legújabb dalokat: amikkel természetesen érkeznek majd a VEVO videók, interjúk, és rengeteg új cikk!

Még nincs hozzászólás.