Hírek

Zink Magazine Fotózás!

2016.07.21. 22:36, momo
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/zink.png

Sziasztok! Zara végre ismét jelentkezett, és nem is akármivel! Alig néhány órája az énekesnő két képet is feltöltött Instagramjára, amin profi sminkben és (az egyik képen legalábbis) ruhában pózol a kameráknak. A felkérést nem más, mint a Z!nk magazin adta, amely Kanadához kötve lehet ismerős számotokra.

Reméljük, hogy még sok-sok kép nyilvánosságot kap, és rengeteg remek képpel gazdagodhatunk. Természetesen a képeket már megtaláljátok az oldal Galériájában, nagy méretben!

 

Hogy mi is az a Z!nk magazin?

A magazin már 13 évet megélt, a kanadai, amiben Zara is szerepel, 2008 óta működik. Rengeteg olvasóval, és követővel is egyaránt büszkélkedhet, emellett olyan híres cégek hirdetnek benne, mint a BMW, Gucci, Chanel, Dior, Audi, és még sok más. A márkák némelyikéből már kitalálhattátok, hogy egy olyan magazinról van szó, aminek fő profila a stílus, divat, emellett pedig az életvitel, életmód. Szlogenje szerint a Z!nk a művészet által inspirált, és a Z!nk a művészeket inspirálja. Cenzus nélkül beszél politikáról, zenéről, művészetekről, ezen berkeken belül pedig kedveli a szélsőségeket.

 

És végül a képek, amiket nagy méretben (levágás nélkül) is megtekinthettek a Galériában!

 

Apró hír: Zara megosztotta twitter oldalán, hogy levágatta a haját. Habár nem akarta, a fodrász meggyőzte, hogy muszáj, ha növeszteni akarja. Azt is megosztotta, hogy nem az egészet, csupán a töredezett végeket távolíttatta el.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);