Hírek

Lush Life őrület?

2016.07.16. 22:42, momo
Címkék: videó VEVO zara 2016 cikk

Sziasztok! Zara két új videót is feltöltött YouTube csatornájára, mindkettő ismét a VEVO-val való munkához kapcsolódik! Az egyik egy előkészületes, rövidebb videó a Lush Life Lift-ről és annak stúdiómunkájáról, a második pedig maga a VEVO Lift videó, amiben Zara szintén ezt a dalt adja elő háttértáncosokkal, csinos rózsaszín ruhában, és abban a cipőben, amiben szintén láthattuk a Never Forget You c. dal VEVO Liftjében!

A Lush Life c. dal így érthetően lett aranylemezes tehát: valóban nyári slágernek számít, ha csak azt számoljuk meg, hogy összesen hány ,,klip" tartozik a dalhoz. Két eredeti, három a Clinique által, ezen belül az akusztikus, country és eredeti, azaz pop stílusú videó, és még egy a VEVO Lift által készített, legújabb verzió.

A rajongók természetesen nagyon örültek a videónak, csodálják az énekesnő gyönyörű hangját, és ebben a videóban is hallatszott, hogy Zara mennyire tehetséges, ám mostanra már szinte egyhangú a vélemény legtöbbük között: sokuk szerint ugyanis ideje lenne új dalokat is felvennie Zarának, és azokhoz készíteni az új klipeket, mert a Lush Life, habár valóban óriási sláger lett (nézettségét tekintve főleg), erőltetettsége miatt unalmassá válhat. A vélemény persze sarkított, hiszen aki szereti, az fogja is szeretni, ám könnyű lemondani egy énekesről, ha valaki azt a véleményt alkotja meg róla, hogy nem képes újat teremteni. Ezen vélemény ellen szól, hogy nagy-nagy munkálatok folynak a háttérben a turné mellett, hisz készül az új album rengeteg új dallal, és láthattatok is már koncertfelvételeket, ahol Zara ezek közül adott elő néhányat nem kis sikert aratva, és ne feledkezzünk meg arról sem ismét, hogy az énekesnő idei turnéja még folyamatban van, így idejét kiteszi az utazás, és a koncertadás!

Vajon lesz még folytatása ennek a dalnak? Legnagyobb valószínűség szerint nem. Habár felröppent a hír, hogy még több verzióra át akarják írni, legnagyobb valószínűség szerint csak egy rajongói pletyka. Így tehát a Lush Life őrület hamarosan alábbhagy, hiszen érkeznek az új dalok, és velük együtt az új klipek Zarától, amiket ismét hónapokon át szerethetünk!

Végezetül: hallgassátok meg Ti is tehát a Lush Life legújabb verzióját, a VEVO Lift által!

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);