Hírek

Az első VEVO együttműködés!

2016.07.08. 17:05, momo
Címkék: vevo zara videó

Sziasztok! Tegnap Zara feltöltötte csatornájára az alig egy hónapja beharangozott első VEVO együttműködéses videót, azaz amikor Zara élőben énekelt a VEVO stúdiójában, méghozzá nem mást, mint a Never Forget You c. dalt, ám most MNEK közreműködése nélkül.

A videó alatt előfordultak hamiskás hangok, és pont ezért lett annyira természetes az előadása, emellett pedig teljes mértékben pozitív benyomást keltő. A természetességet alátámasztja az is, hogy véleménye szerint énektanárokhoz járni teljes mértékben idő-, és pénzpocsékolás: így Zara saját hangját és képzettségét hallhatjuk ebben a videóban is! Aki tehetséges, az hangtorzítás nélkül is az. Zara láthatóan nagyon élvezte nem csupán az éneklést, de a dalt önmagát is.

Nektek hogy tetszik Zara első VEVO-val való kooperációja?

Az utóbbi napokban pedig Zara tweetjei és instagramra feltöltött képei között is sokan találkozhattunk egy bizonyos Alton Sterling névvel, amely egy rendőrök által meggyilkolt férfiről szólnak. Tweetjeiben kifejtette, hogy mennyire nem érti ilyenkor Amerikát, emellett Instagramjára feltöltött egy Black Lives Matter felirató képet, amellyel ő is képviseli a fekete bőrű emberek támogatását, hiszen mindenki élete ugyannyit ér, bőrszíntől függetlenül. Így tehát Zara nem csupán a feministák, hanem a rasszizmus ellenesek táborát is gyarapítja.

Respect!

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);