Hírek

Interjú Zarával!

2016.07.06. 23:32, momo

Sziasztok, ismét :D Nem bírtam ki holnap reggelig a szerkesztés mellőzését, szóval hoztam újabb frissítéseket, ezúttal inkább a tartalomra fókuszálva. 

1. Frissítettem a Zara és a szerelem modult, ugyanis a nemrégen Beyonce koncert alatti tweet szerint már Zara és Ludwig nem alkotnak egy párt.

Utoljára akkor sírtam így, amikor a barátommal szakítottam. Nem viccelek.

Írta Zara twitter oldalán, miután kifejtette, hogy mennyire idealizálja az énekesnőt. Az tény, hogy már nagyon régen nem volt hír Ludwigról, de sokan reménykedtek, hogy a magánélet csupán gondosan el van rejtve a paparazzik elől, azonban ezek szerint mégsem. 

2. Zara hobbijai: Az énekesnőnek két hobbija van, ami közismert, az egyikben pedig legalább annyira tehetséges és képzett, mint hangszálait tekintve. Ez a kettő nem más, mint a lovaglás és a tánc! Zara balett iskolába járt, és el is végezte azt. Terveiben szerepelt, hogy ha az énekes karrier nem sikerül, akkor hivatalos táncos lesz.

3. Kisgyermekként: Hoztam egy gyermekkori fotót is az énekesnőről, amit a Zara menüben találhattok meg!

 

És az új hír Zaráról: Összeállította saját Nordic Playlistjét (azaz északi lejátszási lista, az északi dalokat részesíti előnyben) s ezzel egyetemben egy kisebb interjút is készítettek az énekesnővel! A Bővebben-re kattintva Ti is elolvashatjátok a lefordított párbeszédet, emellett megtekinthetitek, hogy milyen zenéket szeret Zara !:)

A LISTÁT EZEN A LINKEN MEGTALÁLOD!

 

Az interjú:

 

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk, Zara. Honnan jelentkezel éppen, és hogy vagy?

Jól vagyok, kicsit fáradtan és másnaposan, de ez rendben van. Éppen Svédországban vagyok, úton a Bravala fesztivál felé.

Szeretnénk a  Lush Life-al kezdeni a kérdezést, ami meghodította a zenei listákat és beszélőket egyaránt! (És imádjuk a kétféle változatot is, amit létrehoztatok!)  Tudnál nekünk egy kicsit mesélni a sztoriról a dal mögött, az elkészítés élményéről, és arról, hogy hová juttatott el téged ez a dal eddig?

Köszönöm! Egy író-táborban készült. Szerettünk volna dalokat összegyűjteni illetve létrehozni az új albumhoz. Ezért meghívtunk különféle producereket, dalszerzőket a stúdióinkba, és ekkor született meg a Lush Life. Én is a táborban voltam, de épp egy másik stúdióban. Habár nem én írtam a Lush Life-ot, amikor meghallottam azonnal beleszerettem, és tudtam, hogy ez lesz az én dalom. Ez volt az eddigi legsikeresebb, és alig várom a többi megjelenését is.

Eddig értesültünk róla, hogy volt már néhány együttműködésed más előadókkal, mint például David Guettával, az UEFA 2016-os dalával kapcsolatban. Mit élvezel abban, hogy különféle énekesekkel/énekesnőkkel működsz együtt? Ki volna aki a számodra legjobb volna?

Azt szeretném mondani, hogy Beyonce, de tuti túlszárnyalna engem, haha. Kedvelem Nicki Minaj munkáját, nagyon jó rapperként is. Ő az egyik legjobb közülük, és szeretném támogatni a nőket a zenei karriert értve is, hiszen eddig nagyon férfi dominált volt, többek között a hip-hop is.

Szintén úgy tudjuk, hogy egy ideig most az új albumodon dolgoztál. El tudnád nekünk mondani, hogy milyen egy átlagos nap a stúdióban? És mi a kedvenc részed ebben a procedúrában?

Erről nem tudok sokat mondani. Bemegyek, megírok egy dalt, és sushi-t eszek.

Köszönjük szépen, hogy létrehoztál egy Nordic összeállítást. Miért ezeket választottad, és vannak kiemelt kedvenceid?

Igazából jó muri volt. Be kell vallanom, hogy utána kellett járnom egy kicsit a dolgoknak. Hallgattam zenéket az északi országokból, és most találtam néhány újat is! Ez egy remek mix több műfajokból. Mindegyiket másért szeretem!

Az Északi Lejátszási Lista (Nordic Playlist-momo) által szeretnénk megismertetni barátainkkal és követőinkkel, hogy mi zajlik az északi országokban az által, hogy megosztjuk kedvenc északi dolgainkat. Így hát, meg tudnál osztani velünk bármilyen északi inspirációt? Van valamilyen északi előadó, egy hely amit meglátogattál, egy könyv, vagy bármi más ezen az úton, ami inspirált téged?

Nagyon boldog vagyok, hogy Svédországban születhettem és élhettem, de mindigis az amerikai előadókra néztem fel, mint például Whitney Houston vagy Beyoncé.

Az egyik olyan dolog amit már több interjúd alkalmával is megemlítettél az az, hogy sosincs B terv. Azaz a dalszerzés az egyetlen, ami szerinted a végzeted lehet. Tehát mi az ambíciód a zenét tekintve? 20 év múlva mit szeretnél mondani, mi az, amit elértél?

Te jó ég, 20 év! Ez nagyon hosszú idő. 20 éven belül szeretnék összehozni egy minden-jegy-elkelt világturnét, szeretnék néhány multiplatinum albumot, meg néhány Grammy díjat, tudod.

Olvastunk egy remek esszét, ami a Paper magazinban jelent meg, és ami arról szólt, hogy hogyan ábrázolják a nőket a médiában. Nagyon gyorsan a felnövő lányok példaképe leszel. Te kit mondanál a saját példaképednek?

Köszönöm szépen! Édesanyám és a gyönyörű és erős barátaim mellett Beyoncét említeném. Ő egyszerűen forradalmi.

És mit hallgatsz éppen Svédországból? Tudnál ajánlani nekünk régi vagy új svéf előadót, akit mindenképp meg kellene hallgatnunk?

Nagyon szeretem a svéd hip-hopot! Igazán kedvelem Sabina Ddumba, Seinabo Sey és Miriam Bryant zenéit, ők rajta is vannak a listámon!

Végezetül, mi az a dolog, amit az év még tartogat neked? Mi miatt vagy a leginkább izgatott?

Az új album miatt!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);