Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Megújulás!

2016.07.06. 15:16, momo
Címkék: videó zara design

Sziasztok! Amint láthatjátok, az oldal megkapta második kinézetét, amit szintén én készítettem, miután végre megkaptam a tökéletes állapotban lévő gépemet. Természetesen Zara élete ezalatt sem volt unalmas, egy napja ugyanis feltöltötte a Lush Life c. dal második videó-verzióját! 

Az alábbiakban Ti is megtekinthetitek a videót. A mostanit sokkal izgalmasabbnak, színesebbnek és jobbnak találja a közönség mint az előzőt, tény, hogy Zara ebben a videóban sokkal jobban érvényesül, és remek táncmozdulatokat is láthatunk az énekesnőtől. Természetesen a színes ruhadarabok és az erőteljes körömszín most sem maradhattak el! :)

A következő videót pedig 5 nappal ezelőtt töltötte fel, amelyben a MNEK-el közösen készített Never Forget You c. dalt kommentálta, ahogyan a videó folyamatosan lejátszódott. 

Elmondása szerint nagyon tetszik neki, hogy a dal egy történetet mesél el, és ez az első klipje, amiben ilyet hoztak létre. Izlandon zajlott a forgatás, s Zara szerint egyszerűen gyönyörű volt a táj, és azért is ezt a helyszínt választották, mert 1. még sosem volt ott, 2. sosem látott meg előadót, aki itt készített volna videót. A történetben egy nő és egy férfi van, ám a videót tekintve nem biztos, hogy ez egyértelmű. A széllel eleinte akadtak problémák, de képernyőn keresztül természetesnek és szépnek látszik, azonban az időjárás szinte fájdalmat okozóan hideg volt. 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.