Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

A karrier előtt

2016.06.19. 20:54, momo
Címkék: zara cikkek
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Zara_Larsson_Upptr%C3%A4der_P%C3%A5_Sommarkrysset_2008_By_Daniel_%C3%85hs_Karlsson_(1).jpg/380px-Zara_Larsson_Upptr%C3%A4der_P%C3%A5_Sommarkrysset_2008_By_Daniel_%C3%85hs_Karlsson_(1).jpg

Hoztam Zaráról egy megírt cikket, ami azzal foglalkozik, hogy az énekesnőt mi várta akkor, amikor megnyerte a tehetségkutatót, amely a Talang nevet viselte még 2008-ban.

Vajon a 10 éves énekesnőt milyen lehetőségek fogadták? És vajon élt is ezekkel a lehetőségekkel, többek között a Disney, vagy a Nickelodeon ajánlásaival?

,,Zara Larsson 10 évesen, 2008-ban nyerte meg a Talang nevet viselő tehetségkutatót nyerte meg, amely hasonló a sokak számára ismerős British Got Talent-hez.

,,Nagyon gyorsan lezajlott" meséli Zara ,,Épp csak jelentkeztem, és már meg is nyertem a versenyt. Ahogy visszatekintek, azt kérdezem, "Na, ezt meg hogy csináltam?" Szerintem egyszerűen csak túl kicsi voltam még ehhez." mesélte a teeenvouge-nak. "

 

Ha érdekel a teljes cikk, akkor kattints IDE!

Még nincs hozzászólás.