Hírek

Update videó

2016.06.17. 11:54, momo
Címkék: zara video update
http://www.zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_PERISCOPE.png

Zara alig négy órája élőben jelentkezett a Kaliforniából a Periscope program által, amit le is tölthettek Androidra illetve iOS-ra egyaránt! 

Elmesélte, hogy majdnem lekéste az ide repülőgépét, és meg is történt volna, hogyha nem várják meg őt külön. Az egyik kommenten nagyot nevetett, ami így hangzott:

Onnan tudod, hogy Zara Larsson vagy, hogy a repülőgép megvár téged!

Sokáig mesélt a repülőgépes incidensről, elmondta, hogy még sosem utazott egyedül, és már csak azért is úgy futott mint Forrest Gump, hogy az édesanyja büszke lehessen rá. :D A repülőgépre szállva pedig úgy aludt, mint egy kisbaba, hiszen fáradtan is kelt, emellett pedig kifutotta a lelkét.

Beszélt még továbbá a körmeiről, amit Svédország egyik legjobb körmöse csinál, s ezek a körmök ezüstözöttek, amiket egyszerűen imád. Azt is megosztotta a korán kelőkkel, hogy a bőre szerencsére egyre tisztább, köszönhetően a drága és sokszor nem túl kellemes kezeléseknek, és mostmár bátran megmutatja bőrét, arcát komolyabb smink nélkül is, mint ahogyan a videóban is láthatjuk.

Láthatóan jókedvű volt, ám fáradt is: a tíz perces bejelentkezést alvás és fogmosás előttre időzítette. 

Ma együtt énekel majd Meghan Trainorral, Red White-al és sok más hírességgel, Az independenci Silverstein Eye Centers Arénában, amit a videóban is megemlített, bevallása szerint még sosem volt Kansas Cityben.

A videót ti is megtekinthetitek ezen a linken!

A teljes méretű képhez kattints ide

Még nincs hozzászólás.
 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);