Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Summertime Ball

2016.06.14. 13:28, momo

Hoztam két videót, amelyek a Summertime Ball Live alatt készültek, június 11-én. A Summertime Ball nem más mint Anglia elsőszámú zenei megmutatkozásokra alkalmas stadionja. Itt lépett fel Zara és MNEK, akinek utánanéztem a valódi nevének, így ismerhetitek Uzoechi Osisioma Emenike néven is. :D Természetesen az MNEK sokkal egyszerűbb és megjegyezhetőbb, na de térjünk is rá a koncertre.

Zara a koncerten egyszerűen gyönyörű volt! Ezüst topot és shortot viselt szintén ezüstös cipővel, és ezt feltúrbózta egy laza kabáttal, amelyen a 'Lush' felirat található. Sokaknak tetszett az, hogy nem a táncra, illetve magukra a táncosokra, hanem a hangjára és a dalra figyelt oda. Természetesen volt amikor ő is becsatlakozott a mozgásba.

 

A MNEK-el közös koncertje iszonyatosan jól sikerült! A videó hallgatása közben is rázza az embert a hideg, annyira jó párost alkotnak együtt, és a zene is nagyon fülbemászó! Hint: MNEK egy közös interjúban elárulta, hogy számára a dalban az a kedvenc rész, amikor Zara megerősíti a hangját az utolsó refrénben.A koncert végén a tömeg tombolt, győződjetek meg ti is róla, hogy mennyire remek nem csupán a dal, hanem a két tehetség hangja külön-külön is, de méginkább együtt! :)

 

A koncert napján azonban emellett a remek koncert mellett egy szörnyűség történt. Elveszítettünk egy nagyon tehetséges énekesnőt, Christina Grimmie személyében. Zara tweetelte is másnap, hogy az amerikai fegyvertartási törvény csúnya szóval élve szar, illetve azt is, hogy az embereknek nem fegyverekre, hanem szeretetre lenne szükségük.

Ami Christinával történt, az borzalmas. Amikor autogrammot osztott lőtte le egy ismeretlen férfi, aki ezután önmagával is végzett. A lány nem halt bele a lövésekbe, majd csak a kórházban, hiszen az életét már nem tudták megmenteni. Éppen másnap ment volna elkészíttetni legújabb albumát, az egész családja, barátja, és barátai gyászolják. Nyugodj békében, Christina!

Még nincs hozzászólás.