Friss bejegyzések
2018.01.13. 12:47
2018.01.13. 12:45
2018.01.08. 20:40
 
Közösségi oldalak / Community
 

 
Címkék / Tags

oldal koncert jelölés díj so good 
interjú cikk galéria  szavazás 
párkapcsolat videó  lush life live chat
vevo 
instagram symphony  fellépés 
fesztivál fotózás 

 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. Design

 

 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Hírek

2016.05.29. 13:05, momo
Címkék: zara
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Elsőként, alig háromnegyed órája Zara feltöltött egy képet, amin jóízűen eszik, méghozzá nem is akármit, hanem nasit! :D Az énekesnő alakján egyáltalán nem látszik meg, és természetesen mindenki szereti a chipset, a kávét, és a további finomságokat! Ezen a képen remekül látszik az énekesnő új frizurája, ahogyan láthatjátok szinte fehér színűvé vált az összes tincs, s jóval hosszabb is, mint amilyennek láthattuk a Lush Life c. klipben. A képnek ezt a címet adta: What I actually do at video shoots , valószínűleg (a ruhából és a sminkből ítélve) valamiféle forgatáson vehetett részt Zara, s két kameramozgás között leült, hogy pihenjen egy kicsit.

Másodikként pedig, az MTV nemrégiben megosztotta a hírt, hogy Nick Jonas Zara 'Lush Life' c. számát Live műsorukban elénekelte. A dal nagyon jól sikerült, s meg is hallgathatjátok itt:

 

Végezetül pedig, egy pletyka terjeng, miszerint az énekesnő hamarosan újabb olyan dalt fog írni/előadni, amelyben közreműködnek, még pedig nem mások, mint a lányok a Fifth Harmonyból! Zara elmondta egy interjúja során, hogy nagyon szereti  a lányokat, és akárhányszor Los Angelesben jár, nem fél azonnal hívni őket egy kellemes kis kiruccanásra, hiszen szerinte nagyon kedves, vidám emberekre lelt bennük.

Emellett elhintette, hogy jó lenne velük valamikor együtt dolgozni: akár írni nekik egy dalt, vagy általuk elénekelni egyet, de szóba jöhet még a közös dal eléneklése is..

Kíváncsian várjuk, hogy alakul-e ebből majd valami, mindenesetre mindenképp remek csapatot alkotnának együtt a csajok nem csupán tehetségük, de személyiségeik miatt is!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.