Facebook & Latest Photos
 


 

 
Fellépések / Concerts
Május 27-28. Radio 1 Nagy Hétvége 2017
Június 1. Gröna Lund, Stockholm, Svédország
Június 2-3. Summer Burst Fesztivál 2017.
Június 3. Brännbollsyran, Umeå, Svédország
Június 6. Élysée Montmartre, Párizs, Franciaország
Június 7. O2 Shepherd Bush Empire-je, London, Anglia
Június 8. Isle of Wight Fesztivál 2017
Június 9. Wild life 2017
Június 10-11. Parklife Fesztivál 2017.
Június 10. Capital's Summertime Ball 2017
Június 13. Melkweg Max, Amsterdam, Hollandia
Június 14. Live Music Hall, Cologne, Németország
Július 7-9. Wireless Fesztivál 2017.
Augusztus 3-6. Lollapalooza 2017. Grant Park, Chicago,Anglia

 

 
 
So Good - Don\'t Let Me Be Yours

 
Társalgó / Chat

Kérlek, szolíts Momonak! A chat arra szolgál, hogy írj nekem, vagy megoszd véleményed Zaráról, az oldalról. Kérlek kultúrált keretek között tedd ezt meg! Köszönöm!

 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következőre: „marzia bisognin”    Képtalálat a következőre: „gigi hadid”
Képtalálat a következőre: „imagine dragons” Képtalálat a következőre: „casi angeles” Képtalálat a következőre: „palvin barbara” Képtalálat a következőre: „lili reinhart” 
 Képtalálat a következőre: „emilia clarke” Képtalálat a következőre: „selena gomez” Képtalálat a következőre: „white” Képtalálat a következőre: „white” Képtalálat a következőre: „Sims 4”

FELTÉTELEK

 
Hivatalos linkek / Officials
 
Instagram
 
Oldal info / Information
Nyitás: 2016.05.24.
Design: momo, fejléc alapjáért köszönet: X
Elérhetőség: @
Kreditek: X X Special thanks to Zaralarsson.org for pictures <3 <3
Az oldal nem áll kapcsolatban Zara Larssonnal, ez csupán egy rajongói oldal!
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Hírek

Galéria

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

 Sziasztok! Létrejött végre valahára az oldal galériája :D Hostnak a So Sugary-t választottam, már kinézet is került fel,  egyedül majd már csak a css-el lesz dolgom. Fel is töltöttem már három képet, azokat, amiket Zara Twitter oldaláról hoztam  a hírekbe!

 Emellett pedig dolgoztam azon is, hogy a hírek/cikkek bejegyzéseinél innenstől kezdve fejlécek mutatkozzanak, ezzel még  szebbé téve az oldalt!  Harmadjára pedig a Média menüpontba hoztam négy Zara dal-remixet, hallgassátok kedvetekre! :) 

És végezetül pedig hoztam egy tegnap esti képet, amelyet David Guetta töltött fel hivatalos Facebook oldalára, ahol Zarával láthatjuk, még a nagy show előtt! A képre kattintva nagy méretben is megtekinthetitek azt az oldal galériájában! :)

Címkék: tartalom
2016.06.09. 11:51, momo

UEFA hivatalos

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Sziasztok!

Zara újabb képeket töltött fel Twitter oldalára, és amint láthatóak a bejegyzésből, az énekesnő nagyon izgatott, ugyanis David Guettával közösen fognak fellépni a Franciaországban megrendezett UEFA megnyitó showján és megnyitó ünnepségén egyaránt! A lány már hajnalban Párizsba érkezett, és készül a közös performanszra!

A képre kattintva elérheted az UEFA hivatalos oldalát!

 

Itt is volna  a két legújabb kép, amin Zarát teljesen pinkben láthatjuk. A további bejegyzések amik a mai reggelhez kapcsolódnak nem szólnak másról, mint a lustizásról, és Zara retweetelte is az egyik ilyen kommentet, miszerint Zara csak a pihenésről, a fekvésről és a lustizásról ír ki postokat, ami a mai napot tekintve igaz is! 

Azonban kinek ne lenne szüksége ennyi munka mellett egy kis pihenésre? :)

 

Update: Készül az oldal Galériája, ahova hamarosan minden képet fel fogok tölteni! :)

Címkék: zara uefa
2016.06.08. 12:26, momo

VEVO Lift

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Sziasztok!

A VEVO Lift által megjelent egy kisvideó Zaráról a YouTube-on, amiben néhány másodperc erejéig szól a rajongókhoz, azaz végülis röviden bemutatkozik. Itt is van a videó:

 

A videóbban annyit mond el, hogy ő az egyik immáron a VEVO Lift művészek közül, van néhány remek videója, újabb és újabb megnyilatkozásai, és alig várja, hogy megtekintsük azokat.

Nos, ezt mi is alig várjuk! Reméljük, hogy hamarosan újabb és újabb videók kerülnek majd fel Zaráról, és hogy most is dolgozik újabb dalokon, illetve felvételeken. Valószínűleg (mivel ez a videó megjelent) A VEVO és Zara készülnek valamivel, remélhetőleg egy Live előadással! A videóban emellett pedig hallhattátok a beszédhangját, ehhez hoztam még két videót. A bal oldalin angolul, a jobb oldalin pedig anyanyelvén, azaz svédül hallhatjátok beszélni. :)

Címkék: zara
2016.06.07. 08:52, momo

Sütik és sünik

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Sziasztok!

Zara ismét postolt twitterére, elsősorban két képet, amelyen egy aranyos sündisznót fog, emellett pedig két másik bejegyzést is írt, amiben tudtunkra adta, hogy egyszerűen imádja a tortákat!

Hajnali 2:45 van. Felkeltem, ettem két süteményt és vissza mentem az ágyba. Jó éjszakát megint - így hangzik a fordítás. Ezelőtt pedig az énekesnő lefotózott összesen hat tortát, de az egyik már nem volt ép: bevallása szerint nem bírta ki, hogy ne harapjon bele.

A sündisznós kép pedig iszonyatosan aranyos! Emellett pedig a Suitcase c. magazin interjút folytatott Zarával, amely mindkettő hivatalos Twitter oldalán megjelent a legfrisebb postok között. Amint elérhető lesz a cikk, azonnal lefordítom nektek! :)

Címkék: zara
2016.06.05. 19:24, momo

Zara Párizsban

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Az énekesnő alig egy órája töltötte fel a következő két képet Twitter oldalára:

Előtte azt is postolta, hogy ez a város tényleg olyan, mint amilyennek elképzelte, mielőtt egyáltalán még ide jöhetett volna. Egy azelőtti postban pedig azt írta, hogy nagyon utál kora reggel kelni, de ha Párizsról van szó, teljes mértékben megéri.

A képeken látható, hogy Zara mennyire boldog, hogy ide is eljuthatott, és mi is büszkék lehetünk rá, - igazán jó formában van! Érdekesség, hogy amikor Zara Párizsba ért, egy sztrájk fogadta - bevallása szerint ez mindig így van, akárhányszor csak ebbe a városba érkezik. Amint kiderült, Zara másnap, június harmadikán el is hagyja Párizst és Tokióba repül, eltölt ott szintén egy kis időt, majd onnan Londonba.

Update: Az oldalon pedig újabb cikk készült el, ami Zara családjával foglalkozik, emellett a Média menüpont is létrejött, ahova folyamatosan fel fogom tölteni a saját készítésű, vagy gyűjtött háttereket, ikonokat, könyvjelzőket, emellett pedig ez a menü ad majd helyet a leghíresebb Zara dalok remixeinek!

Címkék: zara tartalom
2016.06.02. 20:43, momo

Zara Meztelenül?

http://www.ohfree.net/wp-content/uploads/2016/05/Zara-Larsson-Topless-www.ohfree.net-015.jpg

Sziasztok!

Újabb tartalmat töltöttem fel a honalpra, ami Zara meztelen/félmeztelen fotóival foglalkozik. Három fényképet csatoltam ehhez, és az is kiderül, hogy kitől leste el ezt a sztárok körében újjonnan felkapott divatot! A cikket a képre kattintva érhetitek el! :) És hogy mi rajongók egyetértünk-e ezzel vagy nem? Korát tekintve az énekesnőnek nem biztos, hogy ez volna a helyes, de az az élet, amit Zara él, talán megköveteli ezt.. Rengeteg vélemény van, ám az egyetlen ami számítani fog a saját életében, az az övé, szerelméé, és a családjáé.

Emellett pedig a fenti menübe bekerült a Média is, ahol Zarával kapcsolatos extrákkal várlak majd titeket. Az üres modulok is feltöltésre várnak, s ezekkel nagyon igyekszem, emellett pedig hamarosan nyílni fog galéria is, ahol a legfrisebb paparazzi képeket tekinthetitek majd meg, vagy a legfontosabb képeket, amik Zarához kapcsolódnak! :)

 

Címkék: tartalom
2016.05.31. 00:32, momo

Hírek

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

 

Sziasztok!

Mára több hírrel is érkeztem, ugyanis Zara élete iszonyatosan beindult! :))

Elsőként, alig háromnegyed órája Zara feltöltött egy képet, amin jóízűen eszik, méghozzá nem is akármit, hanem nasit! :D Az énekesnő alakján egyáltalán nem látszik meg, és természetesen mindenki szereti a chipset, a kávét, és a további finomságokat! Ezen a képen remekül látszik az énekesnő új frizurája, ahogyan láthatjátok szinte fehér színűvé vált az összes tincs, s jóval hosszabb is, mint amilyennek láthattuk a Lush Life c. klipben. A képnek ezt a címet adta: What I actually do at video shoots , valószínűleg (a ruhából és a sminkből ítélve) valamiféle forgatáson vehetett részt Zara, s két kameramozgás között leült, hogy pihenjen egy kicsit.

 

 

 

Másodikként pedig, az MTV nemrégiben megosztotta a hírt, hogy Nick Jonas Zara 'Lush Life' c. számát Live műsorukban elénekelte. A dal nagyon jól sikerült, s meg is hallgathatjátok itt:

 

Végezetül pedig, egy pletyka terjeng, miszerint az énekesnő hamarosan újabb olyan dalt fog írni/előadni, amelyben közreműködnek, még pedig nem mások, mint a lányok a Fifth Harmonyból! Zara elmondta egy interjúja során, hogy nagyon szereti  a lányokat, és akárhányszor Los Angelesben jár, nem fél azonnal hívni őket egy kellemes kis kiruccanásra, hiszen szerinte nagyon kedves, vidám emberekre lelt bennük.

Emellett elhintette, hogy jó lenne velük valamikor együtt dolgozni: akár írni nekik egy dalt, vagy általuk elénekelni egyet, de szóba jöhet még a közös dal eléneklése is..

Kíváncsian várjuk, hogy alakul-e ebből majd valami, mindenesetre mindenképp remek csapatot alkotnának együtt a csajok nem csupán tehetségük, de személyiségeik miatt is!

Címkék: zara
2016.05.29. 13:05, momo

Cikkek

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Sziasztok!

Ismét érkeztem néhány frissítéssel cikkek formájában! :) Az egyik Zara eddigi hajstílusait firtatja, emellett pedig hoztam néhány képet arról, hogy az énekesnő milyen is volt, amikor fogszabályzót viselt, és miért kellett neki viselni azt. Természetesen igyekezte leplezni klipjeiben az apró hibát, -ami igazándiból nem is fogható fel hibának, hiszen az énekesnő mindenhogy káprázatos! :)

Címkék: tartalom
2016.05.25. 22:58, momo

Nyitás!

http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

 

 

Üdvözlök mindenkit a miss-larsson G-Portálon!

 

Emek csodálatos hölgynek muszáj voltam honlapot nyitni, hiszen ahogyan jól értesültem, és nézelődtem a G-Portálon, Zarának nincs működő, frissítésekkel tűzdelt honlapja, - ám terveim szerint immáron van! Elsőként egy fekete-fehér egyszerű design-al érkeztem, amely letisztultságával remélhetőleg elnyeri tetszéseteket!

A frissítések lassan de biztosan érkeznek, hogy tudjátok, az énekesnőnek éppen milyen munkálatai vannak folyamatban, s az eddig megtörtént, fontos mérföldkövekről is olvasni tudjatok! Alig várom, hogy belevágjak a szerkesztésbe! Első ízben megérkezett a Zarával megtelített Alapinformációk modul, emellett pedig írtam egy cikket a szerelmei életéről és tetoválásairól is.

Momo

2016.05.24. 14:05, momo
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...