Hírek

Only You

2016.11.27. 13:08, momo
Címkék: videó
http://media1.s-nbcnews.com/j/MSNBC/Components/Video/__NEW/tdy_concert_zara_160413.today-vid-canonical-featured-desktop.jpg

Hallgassátok meg Ti is az új album egyik dalát, amit januárban kapunk kézhez! Az Only You-t Zara New Yorkban adta elő egy kisebb koncerten, amit tapsvihar, majd a dal alatt mély csend fogadott. Nektek hogy tetszik a dal?

Új dal Zarától!

2016.11.13. 23:59, momo
Címkék: új dal
http://www.spin1038.com/content/000/images/000205/211920_54_news_hub_180194_656x500.jpg

Megérkezett Zara legújabb dala a januárban érkező albumról! A címe 'I Would Like', ami arról szól, hogy a benne szereplő nő meg szeretné ismerni az áhított férfit. A videót eddig majdnem 1 millióan nézték meg a YouTube-on. A zene lazára, dallamosra sikerült. Nektek hogy tetszik?

MTV Europe Music Awards

2016.11.07. 20:39, momo
Címkék: díjátadó
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_001~9.jpg

Zara tegnap részt vett az MTV Europe Music Awards-ján, ahol sajnálatos módon nem kapta meg a díjat  a Legjobb Svéd Fellépés/Megjelenés kategóriában. Azonban a Best New kategória díját elhozta, és iszonyatosan boldog volt az énekesnő! Az alábbi kis GIF-en látható is, ahogyan kimondják a nevét, és átöleli húgát, Hannah-t.

2016 MTV EMA mtv ema zara larsson 2016

A díjátadó előtt azonban Zara még fel is lépett. Egy mashup-ot adott elő a 'Lush Life' és az 'A'int my Fault' című dalokból. Az énekesnő ragyogott a fellépés közben. A média menüpont gazdagotott is néhány GIF-el, ha érdekel, akkor kattints IDE! Az alábbiakban pedig meg is tekinthetitek a videót a csodálatos fellépésről. Ne felejtsétek megtekinteni a Galéria képeit sem, ugyanis a Fotózások, és a Koncertfelvételek menüpont is bővült az EMA-n megjelenés miatt!

Capital FM Prank videó

2016.10.31. 23:10, momo
Címkék: videó
http://assets7.capitalfm.com/2016/23/zara-larsson-live-summertime-ball-2016-1-1465668015-list-handheld-0.jpg

A Capital FM tegnap feltöltött egy videót Halloween alkalmából: három sztárt, köztük Zarát is leültették a stúdióba, és saját koncertjéről, esetünkben a Summertime Ball-ról készült felvételről mutattak meg neki egy részletet. Azonban, ahogy minden ilyen videóban, érkezett is az ijesztő rész! Lessétek az énekesnő arcát, megéri! :D

Az új album időpontja

2016.10.31. 13:16, momo
Címkék: album
https://pbs.twimg.com/media/CwE4dcWW8AA9wWD.jpg

Zara megosztotta twitter oldalán, hogy az új albummal kapcsolatos - előzőleg kijelentett - hír, mi szerint a CD még 2016-ban érkezik, hamisnak bizonyult. A munkálatok elhúzódtak, és a szerkesztőség, illetve az énekesnő jobbnak látta, ha a 2017-es év első hónapjának nagy robbanása lesz, azaz a legújabb dalokat 2017 januárjában hallgathatjuk majd meg. Érkezett kérdés arról is, hogy mi lesz az új album címe. Zara egy külön twitter postban válaszolt: ,,y'all better chill. Why the hurry?" XoXo Ami annyit tesz: Nyugodjatok meg. Hova a sietség? Puszi. A kommentek azonban nem az örömöt fejezték ki, sokan írtak ehhez hasonlókat: ,,Három éve ezt várjuk. XoXo" Nem sokkal ezután az énekesnő megköszönte, hogy a rajongók türelmesek, és hogy továbbra is várják az új dalokat.

 

VEVO és ausztrál X-faktor!

2016.10.30. 14:44, momo
Címkék: videó
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Public%20Appearances/2016/October%2029th%20-%20VEVO%20Halloween%20-%20Show/normal_003.jpg

Ismét érkezett egy VEVO Lift videó, ami most a csatorna UK alcsatornája által jöhetett létre. Zara az Ain't My Faultot énekelhette fel, amely a YouTube hivatalos adatai szerint már a 43 millió megtekintést is átlépte. Zara egy csodálatos fekete topot és nadrágot visel a videó alatt.

Emellett egy újabb videó került fel a videómegosztóra, amely a Vevo Haloweeni fellépést mutatja be Liverpoolban, - az énekesnő beöltözve énekelte végig a hosszú koncertet. A videó 27 perces, meghallgathatjátok a legismertebb dalokat ismét, azaz: Never Forget You. Girls Like, This One's For You, Uncover, Ain't My Fault, Lush Life, illetve egy olyat is, amely az új albumon lesz meghallgatható, ez nem más mint a Wanna. 

Az utolsó pedig a címben olvasható X-faktorbeli fellépés videója lesz. Az énekesnő természetesen az Ain't My Fault dalát adta elő táncosaival, Ausztráliában, 24-én. A rajta látható piros magassarkú csizma Zara kedvencévé vált, ugyanis rengeteg képen, és más videókon is láthatjuk rajta.

 

Mad Mag - Ain't My Fault

2016.10.16. 14:11, momo
https://i.ytimg.com/vi/GXkn7sSO094/maxresdefault.jpg

Heat Radio - az új albumról

2016.10.16. 13:45, momo
Címkék: videó interjú
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Public%20Appearances/2016/September%2020th%20-%20At%20Kiss%20FM%20in%20London/normal_001.jpg

Képtalálat a következőre: „sassy girl emoji”A meleg fogadtatás után hamarosan az új albumra terelődött a szó. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon várja, hogy kiadhassa az albumot, szerinte - mivel rengeteg stílust érint a dalok által - mindenkinek lesz egy olyan dal ezen a CD-n, amit kedvelni fog, így válhat közkedveltté. Megosztotta azt is, hogy ezt eredetileg akarta így: nem szeretne benntragadni az R&B vagy Pop, stb. kategóriákban. Az interjús megkérdezte tőle, hogy milyen emoji lenne a legjellemzőbb a várható albumra, és csak egyet választhatott az énekesnő. Bal oldalt láthatjátok: a Sassy Girl Emoji névre hallgató ikont tette szimbólumává. 

Dancing With The Stars

2016.10.07. 11:13, momo
Címkék: videó DWTS
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Ismét érkezett egy videó, amiben Zara a Dancing With The Stars-ban énekli el az Ain't My Faultot és a Never Forget You-t! :) A hangsúly most a táncosokon volt.

 

Say what? CBBC videó

2016.10.03. 15:16, momo
Címkék: videó CBBC
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Hogy mit mondassz?! A játék lényege nem más: az elmondott mondatokat kell elismételni úgy, hogy csak szájról olvashat az énekesnő: Cel még egy svéd mondattal is megpróbálkozik, amit csak harmadjára tud kiejteni úgy, hogy az nem csak érthető, de szemiotikailag értelmes is legyen. Csekkoljátok!

Megérkezett az Ain't My Fault klipje !!!

2016.09.30. 22:49, momo
Címkék: klip aintmyfault
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Screen%20Captures/Music%20Videos/AintMyFault/normal_Vevo_Embed_TS0029.jpg

Van véleményed? Írd meg a chatben, vagy szavazz!

Hogy tetszik a klip?
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Megújult az oldal kinézete és címe!

2016.09.29. 12:39, momo
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Amint láthattátok, az oldal most hosszú, három napos szünetre volt téve. Ennek oka nem volt más, mint a nemrég egy bejegyzésben említett új oldalkinézet, - ami lássuk be, nagyon ráfért már a honlapra. Nem csak a menüpontok, és maga a design újult meg, de a tartalom is: kukkantsatok be a Média, vagy Zara Larsson menüpontba: új külsővel vár Titeket a sok-sok információ. Emellett megújultak a csere ikonok is, és a fejlécen egyszerűen megtekinthetitek, hogy mi a legfrisebb cikk.

Előfordulhatnak még persze apróbb bakik, és ha szépíteni támad még kedvem egy-két helyen, kérlek ne lepődjetek meg, ha az oldal kódolva van, - ugyanis ameddig szana széjjel vannak a kódok és  a kinézet, természetesen nem teszem elérhetővé az immáron ZARALARSSON-HUNGARY-T! Bizony, a kinézet váltással névváltoztatás is járt, ez a név szerintem komolyabb, mint a miss-larsson volt.

Így ezúton is kérem a cseréimet, hogy linkeljenek majd át a következő címre: zaralarsson-hungary.gportal.hu ! Az új cím elméletileg holnaptól van érvényben, délután 1 órától.

Rengeteg munkám volt ebben a kinézetben, tényleg apait és anyait is beleadtam, remélem, hogy méltó az énekesnőhöz, és az oldalhoz is. Várom a véleményeteket, és további jó böngészést kíván a szerkesztő: momo. :)

UK interjú a KISS-el

2016.09.29. 11:36, momo
Címkék: interjú
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Public%20Appearances/2016/September%2020th%20-%20At%20Kiss%20FM%20in%20London/normal_002.jpg

A KISS nemrég készített egy interjút az énekesnővel, amelyben a fő téma a Never Forget You, Ain't My Fault, Zara személyisége, a kapcsolata MNEK-vel, és sok más apró érdekesség. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon szeret MNEK-vel dolgozni, hiszen mindketten nagyon nyitottak a zenére, például a Never Forget You alig 2-3 óra alatt már készen is volt - felvételt, dalt, mindent tekintve. Zara azt is megosztotta, hogy nem szeret egy dalon sokáig gondolkozni, azaz túl komolyan venni, mert elvész a varázsa, és hamar képes feladni a harcot a dalért, ha az nem megy magától a sajá útján.

Emellett szóba került az, hogy Zarára hogyan tekintenek a rajongjók. A riporter elmondta, hogy szokta követni őt az Instagramon és a Twitteren is, és látszik, hogy az énekesnő ilyen téren is mennyire nyitott. Az is kiderült, hogy a mindössze 18 éves lány személyisége nagyon népszerű: sokan, habár nem szeretik a zenéit, imádják azt, amilyen személyesen, - de természetesen ennek az ellentéte is jelentkezik. 

Lefordított interjú az NME-vel!

2016.09.27. 22:14, momo
Címkék: interjú NME Galéria
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Magazines/2016/nme/001.jpg

Mióta Zara Larsson mindenütt jelen lévő slágere a 'Lush Life' létezik, azóta a tehetség egyenesen halad a pop-szárság felé. ,, Mindigis azt akartam, hogy az emberek engem figyeljenek. " - mondja az őszinte és vicces svéd énekesnő Emily Mackay-nek.

,, Talán ez amiatt van, hogy iszonyatosan félek a haláltól. Még egy temetést sem tudok megnézni a TV-ben, egyszerűen pánik rohamot kapok."

Ez Zara Larsson, a mindössze 18 éves globálisan elismert énekesnő, aki próbálja leírni munkásságának menetét. Az elképzelés az, hogy egy egy nagyobb, hosszabb és magasabb élményekkel teli pop kultúrát hozzon létre, - s mindezt félelmek nélkül teszi. Vegyük példának a mindenütt meghallható ' Lush Life ' szövegét. [...] Személyesen is olyannak tűnik, aki viseli a félelmeket, és hordja is az eszméletlen éles, eper-rózsaszín körmeivel. Larsson azonban annál jobban aggódik a kis űr miatt, ami oly' törékeny és türelmetlenséggel tölti el, hogy nehogy valaki lecsapja előtte amit akar. ,,Csak egy kicsi, de nagyon kicsi ideig vagyunk itt, és mindent ki akarok belőle hozni".

Nagyon sok idejét töltötte mostanában ki. Szinte kirobbant Stockholmból, egy katona és egy óvónő gyermekeként. Már hat éves kora óta Beyoncé fanatikusként vágyott arra, hogy hivatalos énekesnő lehessen. Amikor 10 éves lett megnyerte a svéd Got Talent tehetségkutatót a híres My Heart Will Go On c. dalla, amit érdemes megtekinteni a YouTube-on! Olyan erős hang, olyan törékeny testben...

 
Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Új dal jelent meg!

Az énekesnő hosszú ideje nem jelentetett meg sem kislemezt, sem videoklipet, azonban most megérkezett a 'Ruin My Life' amelynek klipje és audio hangfájlja már elérhető a YouTube-on!
 
Chat
 
Linkcserék / Partners

Képtalálat a következÅ‘re: „marzia bisognin” Képtalálat a következÅ‘re: „gigi hadid” Képtalálat a következÅ‘re: „lili reinhart”

Képtalálat a következÅ‘re: „emilia clarke” Képtalálat a következÅ‘re: „gal gadot” Képtalálat a következÅ‘re: „Emeraude Toubia”

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Orsi Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerkesztő. Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fontAwesomeBlog('',true);