Közösségi oldalak / Community
 
 
Belépés / Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kiemelt tartalom

Egy éves a So Good!

Idén lett egy éves a 'So Good', Zara első internacionális albuma. Az egy év alatt a Spotify harmadik legstreameltebb női albummá vált, és számos országban aranylemezzé nyilvánították. Boldog születésnapot, So Good!
 
Instagram
 
Linkcserék / Partners

Jelentkezz itt!

De előtte: Elolvasom a feltételeket!

 
Oldal info / Information
2016. 05. 24. Nyitás
Momo Szerkesztő
zaralarssongp@gmail.com Elérhetőség
G-Portál Tárhely
XXX Köszönet
Linda sablonjára átalakította a szerk. fejléc sablon: CherryUniverse Design

 

 
Látogatók - Visitors
Flag Counter
 

Hírek

Say what? CBBC videó

2016.10.03. 15:16, momo
Címkék: videó CBBC
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Hogy mit mondassz?! A játék lényege nem más: az elmondott mondatokat kell elismételni úgy, hogy csak szájról olvashat az énekesnő: Cel még egy svéd mondattal is megpróbálkozik, amit csak harmadjára tud kiejteni úgy, hogy az nem csak érthető, de szemiotikailag értelmes is legyen. Csekkoljátok!

Megérkezett az Ain't My Fault klipje !!!

2016.09.30. 22:49, momo
Címkék: klip aintmyfault
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Screen%20Captures/Music%20Videos/AintMyFault/normal_Vevo_Embed_TS0029.jpg

Van véleményed? Írd meg a chatben, vagy szavazz!

Hogy tetszik a klip?
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Megújult az oldal kinézete és címe!

2016.09.29. 12:39, momo
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Amint láthattátok, az oldal most hosszú, három napos szünetre volt téve. Ennek oka nem volt más, mint a nemrég egy bejegyzésben említett új oldalkinézet, - ami lássuk be, nagyon ráfért már a honlapra. Nem csak a menüpontok, és maga a design újult meg, de a tartalom is: kukkantsatok be a Média, vagy Zara Larsson menüpontba: új külsővel vár Titeket a sok-sok információ. Emellett megújultak a csere ikonok is, és a fejlécen egyszerűen megtekinthetitek, hogy mi a legfrisebb cikk.

Előfordulhatnak még persze apróbb bakik, és ha szépíteni támad még kedvem egy-két helyen, kérlek ne lepődjetek meg, ha az oldal kódolva van, - ugyanis ameddig szana széjjel vannak a kódok és  a kinézet, természetesen nem teszem elérhetővé az immáron ZARALARSSON-HUNGARY-T! Bizony, a kinézet váltással névváltoztatás is járt, ez a név szerintem komolyabb, mint a miss-larsson volt.

Így ezúton is kérem a cseréimet, hogy linkeljenek majd át a következő címre: zaralarsson-hungary.gportal.hu ! Az új cím elméletileg holnaptól van érvényben, délután 1 órától.

Rengeteg munkám volt ebben a kinézetben, tényleg apait és anyait is beleadtam, remélem, hogy méltó az énekesnőhöz, és az oldalhoz is. Várom a véleményeteket, és további jó böngészést kíván a szerkesztő: momo. :)

UK interjú a KISS-el

2016.09.29. 11:36, momo
Címkék: interjú
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Public%20Appearances/2016/September%2020th%20-%20At%20Kiss%20FM%20in%20London/normal_002.jpg

A KISS nemrég készített egy interjút az énekesnővel, amelyben a fő téma a Never Forget You, Ain't My Fault, Zara személyisége, a kapcsolata MNEK-vel, és sok más apró érdekesség. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon szeret MNEK-vel dolgozni, hiszen mindketten nagyon nyitottak a zenére, például a Never Forget You alig 2-3 óra alatt már készen is volt - felvételt, dalt, mindent tekintve. Zara azt is megosztotta, hogy nem szeret egy dalon sokáig gondolkozni, azaz túl komolyan venni, mert elvész a varázsa, és hamar képes feladni a harcot a dalért, ha az nem megy magától a sajá útján.

Emellett szóba került az, hogy Zarára hogyan tekintenek a rajongjók. A riporter elmondta, hogy szokta követni őt az Instagramon és a Twitteren is, és látszik, hogy az énekesnő ilyen téren is mennyire nyitott. Az is kiderült, hogy a mindössze 18 éves lány személyisége nagyon népszerű: sokan, habár nem szeretik a zenéit, imádják azt, amilyen személyesen, - de természetesen ennek az ellentéte is jelentkezik. 

Lefordított interjú az NME-vel!

2016.09.27. 22:14, momo
Címkék: interjú NME Galéria
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Magazines/2016/nme/001.jpg

Mióta Zara Larsson mindenütt jelen lévő slágere a 'Lush Life' létezik, azóta a tehetség egyenesen halad a pop-szárság felé. ,, Mindigis azt akartam, hogy az emberek engem figyeljenek. " - mondja az őszinte és vicces svéd énekesnő Emily Mackay-nek.

,, Talán ez amiatt van, hogy iszonyatosan félek a haláltól. Még egy temetést sem tudok megnézni a TV-ben, egyszerűen pánik rohamot kapok."

Ez Zara Larsson, a mindössze 18 éves globálisan elismert énekesnő, aki próbálja leírni munkásságának menetét. Az elképzelés az, hogy egy egy nagyobb, hosszabb és magasabb élményekkel teli pop kultúrát hozzon létre, - s mindezt félelmek nélkül teszi. Vegyük példának a mindenütt meghallható ' Lush Life ' szövegét. [...] Személyesen is olyannak tűnik, aki viseli a félelmeket, és hordja is az eszméletlen éles, eper-rózsaszín körmeivel. Larsson azonban annál jobban aggódik a kis űr miatt, ami oly' törékeny és türelmetlenséggel tölti el, hogy nehogy valaki lecsapja előtte amit akar. ,,Csak egy kicsi, de nagyon kicsi ideig vagyunk itt, és mindent ki akarok belőle hozni".

Nagyon sok idejét töltötte mostanában ki. Szinte kirobbant Stockholmból, egy katona és egy óvónő gyermekeként. Már hat éves kora óta Beyoncé fanatikusként vágyott arra, hogy hivatalos énekesnő lehessen. Amikor 10 éves lett megnyerte a svéd Got Talent tehetségkutatót a híres My Heart Will Go On c. dalla, amit érdemes megtekinteni a YouTube-on! Olyan erős hang, olyan törékeny testben...

NME interjú az énekesnővel

2016.09.22. 21:05, momo
Címkék: NME galéria interjú
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_2016_ZaraLarson_BellaHoward_07_220916_article_x4.jpg

A mai napon a híres NME magazin oldalára felkerült Nick Levine által egy cikk, amelyben az énekesnőt faggatják, hogy ki is ő valójában, hogyan jellemezné önmagát, és még sok érdekes apróságot tudhatunk meg az énekesnőtől. A bevezető szöveget a hivatalos NME oldal tette tehát közzé, és nemsokára megkaphatjuk a teljes interjút.

Addig is azonban elárulnak néhány mondatot Zarától, mint például ezt: 

"I think my thing is that... I don't know," Larrson admits. "And that's why I don’t wanna sing about 'This is me, this is who I am' because, like, even the question 'Tell me about yourself' – what are you supposed to say? 'Ooh, I'm a happy girl, but I'm sad too'? People are so complex."
 

Ami annyit tesz, hogy miért is tudna magáról bármi biztosat is mondani? Zenéiben sem taglalja, hogy ő pontosan ez, vagy az, hiszen mit lehet erre a kérdésre felelni? Boldog lány vagyok aki egyszerre szomorú? Az emberek nagyon összetettek. Reméljük hamarosan fel is fogják tölteni ezt az interjút a honlapra, addig is két képpel gazdagodott a galéra, amely az interjú létrejöttével készített új fotókat tartalmazza.

BBC Live Lounge

2016.09.22. 10:52, momo
Címkék: galéria BBC
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_016~1.jpg

A régóta hírbe adott BBC Live Lounge végre elkészült! Zara két dalt is elénekelhetett a VEVO-hoz hasonló élő zenekarral ellátott teremben, az egyik saját dala, a legújabb Ain't My Fault, a másik pedig Rihanna és Drake közös dala volt, az általatok biztosan ismert Too Good. Zara láthatóan nagyon élvezte az éneklést, és a sok érkezéséről készített képet is. A nadrágján található apró szöveget kiemelte Instagramján is. Ez a felirat található rajta: ,,Ne utálj engem. Mert te nem vagy én. De legalább megpróbáltad."

Kérdezd Zarát!

2016.09.18. 14:09, momo
Címkék: aintmyfault
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Az Ain't My Fault single honlapot is kapott! Az énekesnő létrehozatott egy oldalt, amelynek címe: AintMyFaultForum.com! Ezen a honlapon megkérdezhetitek az énekesnőtől és a regisztrált felhasználóktól, hogy a sztoritokban ti vagytok-e a hibásak, vagy sem. A beérkezettt leveleket 24 órán belül teszik ki a honlapra, és rögtön lehet is már rájuk reagálni. 

Gibraltári és spanyolországi fellépés

2016.09.12. 21:26, momo
Címkék: videó koncert
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/koncert.png

Az idei turné utolsó helyszínein jelent meg Zara az utóbbi napokban. Meglátogatta többek között Gibraltárt, emellett eljuthatott életében először Madridba. Az utóbbi esetében postolta is twitterén, hogy mennyire várja, hogy megérkezzenek a városba, - hisz mindannyian tudjuk, hogy milyen jelképes helyszín ez. 

Steal Her Style!

2016.09.09. 08:00, momo
Címkék: cikk
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Photoshoots/2016/Bella%20Howard/normal_012.jpg

Az énekesnő tegnap este osztotta meg Twitterén, hogy ki is az a két nő, akinek gardróbját szívesen megkaparintaná magának, hiszen ezen két híresség számára örök stílussal bír. A két név pedig nem más mint Rihanna és Solange. Vesézzük ki akkor most mindkét stílust egy kicsit. A képekre kattintva elérhetitek a cikket, és a rengeteg fotót a két hölgy stílusáról! :)

Az Ain't My Fault az egekbe tör!

2016.09.08. 11:16, momo
Címkék: cikk single 2016
http://static.idolator.com/uploads/2016/08/zara-larsson-aint-my-fault-cover-413x413.jpg

Alig jelent meg Zara legújabb dala, amely az Ain't My Fault címet viseli, azonnal belopta magát a rajongók és nem rajongók szívébe. Az ütemes, táncra perdítő dal, amelyet a lány még márciusban írt meg MNEK-el, (ismerhetitek a Never Forget You által) néhány nap alatt iszonyatos méretű ismertségre tett szert, ha csak a YouTube-ot vesszük figyelembe, ahol (még úgy is, hogy nem Zara töltötte fel csatornájára, hanem a TEN Music Group), 6 nap alatt 850.000 megtekintést szerzett az Ain't My Fault!

Jimmy Fallon : Tonight Show!

2016.09.04. 13:06, momo
http://zaralarsson.org/gallery/albums/Public%20Appearances/2016/March%2023rd%20-%20The%20Ellen%20DeGeneres%20Show/normal_001.jpg
Zara szeptember első napján fellépett a sokak által ismert Jimmy Fallon talk show-jában, ahol előadta a Lush Life-ot. Hallgassátok Ti is! A Galériában újabb képeket találhattok erről a fellépésről, illetve rendszerezve vannak a fotózások évi bontásban! :)
 

 

 

Megérkezett az új single!

2016.09.02. 10:17, momo
Címkék: single 2016
http://static.idolator.com/uploads/2016/08/zara-larsson-aint-my-fault-cover-413x413.jpg

 

Cosmopolitan & Seventeen

2016.08.31. 22:14, momo
Címkék: single interjú 2016
http://zaramaria.sosugary.org/albums/userpics/10001/002~0.jpg

Zara két interjút is adott alig egy nappal a VMA után. Mindkét interjú ugyanazon a helyen készült, szinte egyidőben. Ahogy láthatjátok, az énekesnő hajszíne megváltozott, immáron szürkés-kékes árnyalatban hullik a vállára, (ugyanis a hossza is változott!) s az egyik videóban el is árulta, hogy ez a hajszín a VMA-re készült és rengeteg termék van rajta, hogy most így nézzen ki.